Τα γήπεδα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου αποκτούν την αρμόζουσα εικόνα

Εντατικές είναι οι εργασίες που πραγματοποιούν τα συνεργεία του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στα γήπεδα ώστε να είναι έτοιμα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι χώροι αποκαθίστανται μέρα με την ημέρα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της δημοτικής αρχής να είναι κατάλληλοι και να αποδοθούν προς χρήση στα αθλητικά σωματεία.

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου η εικόνα βελτίωσης είναι οφθαλμοφανής στον καθένα. Στον αγωνιστικό χώρο προστέθηκε άμμος όπου κρίθηκε αναγκαίο με ειδικό μηχάνημα, τον αμμοδιανομέα που παραχωρήθηκε από την ΠΑΕ Παναιτωλικός την οποία ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά. Οι παρεμβάσεις βελτίωσης θα συνεχιστούν περιλαμβάνοντας όλα τα γήπεδα των δημοτικών ενοτήτων, για την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργικότητάς τους.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος υπογραμμίζει ότι με επιμονή, υπομονή και μεγάλη θέληση οι «αρρυθμίες» ελαττώνονται και τα πράγματα βαίνουν βελτιούμενα σε όλους τους τομείς. Η προσπάθεια συνεχίζεται και παρά την θερινή ραστώνη, η δημοτική αρχή εργάζεται εντατικά ώστε να παρεμβαίνει όπου μπορεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr