Από το Αγρίνιο στην Κ11 του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Παπαδόπουλος!

 

Στην Κ11 της ΠΑΕ Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά ο νεαρός ταλαντούχος Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής Μαρίνος Παπαδόπουλος.

Ο Μαρίνος έλαβε μέρος τον Ιούνιου στα δοκιμαστικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκού με εκατοντάδες παιδιά απ όλη την Ελλάδα σε προπονήσεις που  πραγματοποιηθήκαν στο Αθλητικό κέντρο του συλλόγου στο Κορωπί οπού από την πρώτη φάση της διαδικασίας επιλέχτηκε στην δεκάδα για την διαδικασία της δεύτερης φάσης απ οπού και επιλέχτηκε από το τμήμα σκάουτινγκ.

Σε δηλώσεις στο aitosports.gr ο πατέρας του μικρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ανέφερε:   

«Εγώ σαν πατέρας είμαι χαρούμενος και περήφανος και η συμβουλή που του έδωσα πάντα προτεραιότητα να είναι το σχολείο και οι σπουδές του αργότερα, και να συνεχίσει να δουλεύει πάνω σε αυτό που αγαπάει.

Επίσης να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπονητή της Κ11 που έδωσαν την ευκαιρία στο παιδί μου από τη νέα χρονιά να προπονείται με μια ιστορική και μεγάλη ομάδα.»

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr