Η απάντηση της ''Αιτωλοακαρνανικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης'' στην ανακοίνωση αποχώρησης της Αριστέας Ρόμπολα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ''ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ''

Με απορία διαβάσαμε την είδηση της αποχώρησης της κ. Αριστέας Ρόμπολα από την “Αιτωλοακαρνανική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση”.

Μια είδηση πραγματική “βόμβα”, που όμως δεν είναι και τόσο φρέσκια. Και αυτό γιατί η κ. Ρόμπολα έχει αποχωρήσει εδώ και 1.5 χρόνο από την κίνησή μας. Κάτι που είναι ευρέως γνωστό και αναρωτιόμαστε ποια είναι η σκοπιμότητα της χρονικής στιγμής που επιλέχτηκε για να δημοσιοποιηθεί.

Κατανοούμε πλήρως τη διάθεση προσφοράς και φυσικά είναι ευχάριστο να μη χάνονται από το ποδόσφαιρο του Νομού μας άνθρωποι με θέληση και όρεξη για δουλειά. Ακόμα και όταν δε συντάσσονται με τις απόψεις μας. Θα περιμένουμε βέβαια να μας ενημερώσει η κ. Ρόμπολα με ποιον τρόπο θα συνεχίσει να ασχολείται με το τοπικό ποδόσφαιρο.

Είναι κάτι που δε γνωρίζουμε και θα περιμένουμε να ενημερωθούμε. Ελπίζουμε πως αυτό βέβαια θα γίνει σε εύλογο διάστημα και όχι μετά από 1.5 χρόνο. Και φυσικά θα γνωρίσουμε και τους λόγους που θα επιλέξει να κάνει το επόμενο βήμα της.

Γιατί τόσο εμείς όσο και όλη η φίλαθλη Αιτωλοακαρνανία αναρωτιόμαστε γιατί άργησε τόσο πολύ να ανακοινώσει την απόφασή της, αλλά και ταυτόχρονα γιατί μετά από τόσο καιρό δε μας γνωστοποίησε τους σοβαρούς λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει.

Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και προσωπική ευτυχία.

Με τιμή

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr