Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ενοικίαση Κυλικείου

Κατηγορία: ΕΠΣΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, σύμφωνα με την από 30/9/2020 απόφασή του, φέρει σε γνώση των ενδιαφερομένων ότι μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα 12:00, δέχεται σφραγισμένες προσφορές στα γραφεία της (Χαριλάου Τρικούπη 43 – Μεσολόγγι – 2ος όροφος), για την ενοικίαση του κυλικείου του ενωσιακού γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ» στο Μεσολόγγι και το οποίο βρίσκεται στο χώρο των αποδυτηρίων – γραφείων, σύμφωνα με το άρθρο 44 παρ. ε του καταστατικού της.

Γνωρίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι κατά την διάρκεια κάθε ποδοσφαιρικής περιόδου διεξάγονται περίπου 10 αγώνες εβδομαδιαίως (ανδρικών και παιδικών πρωταθλημάτων) και πολλές προπονήσεις των σωματείων. Επίσης πρωινές ώρες γίνονται εκδρομές δημοτικών σχολείων του Δήμου.

Ο πλειοδότης υποχρεούται στην καταβολή του μισθώματος την 1η εκάστου μηνός, στην καθαριότητα του κυλικείου και στην απαγόρευση πώλησης τσιχλών και παραγώγων αυτών, οι οποίες καταστρέφουν τον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου καθώς και αλκοολούχων ποτών.

Ο χρόνος μίσθωσης θα αρχίσει από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού μεταξύ του ενοικιαστή και του ιδιοκτήτη και θα είναι έως 30/06/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στον Ταμία της Ενώσεώς κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (τηλέφωνο 6948-823410).