Ανακοίνωση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με Οδηγίες για κρούσματα Covid-19

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ενώσεως η νέα αναθεωρημένη Κ.Υ.Α. (Υγειονομικό Πρωτόκολλο) με τις διευκρινιστικές οδηγίες για την άθληση υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, η οποία περιλαμβάνει και τις επικαιροποιημένες οδηγίες για την πρόληψη της διασποράς και την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη ανίχνευση συρροών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων λοίμωξης COVID-19 στις αθλητικές ομάδες. Η διαδικασία των ελέγχων και η διαχείριση κρούσματος στον αθλητισμό γίνεται με βάση τις επικαιροποιημένες από 31/12/2021 οδηγίες:

https://gga.gov.gr/images/Updated_odigies_diaxeirishs_krousmatos_COVID-19_31_12_2021.pdf.

Σε συνέχεια των παραπάνω υπενθυμίζουμε και πάλι την υποχρέωση των σωματείων:

Α) Να ορίσουν έναν υπεύθυνο COVID-19 και να τον γνωστοποιήσουν στην αντίστοιχη Ομοσπονδία (Ε.Π.Σ.Α.) με στοιχεία επικοινωνίας.

Β) Να προσκομίζουν την κατάσταση των αθλητών τους στην αθλητική εγκατάσταση με τα ωράρια προπόνησης.

Γ) Να αποστέλλουν στην αντίστοιχη Ομοσπονδία (Ε.Π.Σ.Α.) σε εβδομαδιαία βάση, τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των τεστ COVID-19 των αγωνιστικών τους τμημάτων. (σχετικός αναρτημένος πίνακας)

Δ) Σε περίπτωση κρούσματος να ενημερώνουν άμεσα την αθλητική εγκατάσταση και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με βάση όλα τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε ότι για αιτήματα αναβολής αγώνων λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων λοίμωξης COVID-19 στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θα πρέπει να αποστέλλονται τα σχετικά αιτήματα στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Α, τα οποία θα συνοδεύονται από ιατρική βεβαίωση για τον αριθμό των επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων λοίμωξης COVID-19 ή λίστα των επιβεβαιωμένων θετικών τεστ (rapidή PCR) λοίμωξης COVID-19 στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία και Ασφάλεια!

Διαβάστε τη NEA KYA

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr