ΕΠΣ Αιτ/νιας: Αναβολή των πρωταθλημάτων για δυο εβδομάδες λόγω Covid-19

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Αξιολογώντας τα τελευταία δεδομένα της κατάστασης της πανδημίας στην περιοχή μας κι έπειτα από τα πολλά κρούσματα λοίμωξης Covid-19 που διαπιστώθηκαν σε πολλά σωματεία μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων όλων των πρωταθλημάτων (Α’ – Β’ – Γ’ κατηγορία, Κ-14 και Κ-16) κατά δύο εβδομάδες προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία και η ασφάλεια όλων. Πιο συγκεκριμένα η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου 8-9/1/2022 μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1/2022.

Το ίδιο ισχύει και για τις φιλικές αναμετρήσεις.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα Σωματεία η πιστή τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Για κάθε διευκρίνιση, πληροφορία ή αλλαγή θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση, παρακολουθώντας και αξιολογώντας συνεχώς την κατάσταση.

Ζητάμε την υπευθυνότητα και την ειλικρινή προσπάθεια όλων, για την προστασία και ασφάλειά μας, προκειμένου η επιστροφή στην πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr