ΕΠΣΑ: Ενημερωτικό δελτίο για Play-Off και Play-Out και συνέντευξη τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 στα γραφεία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εκπροσώπων του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ με τα σωματεία της Α' Κατηγορίας του νομού, τα οποία θα συμμετάσχουν στους αγώνες play-off και play-out.

Συγκεκριμένα στην πρώτη (1η) συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι των 2 σωματείων που θα αγωνιστούν στους αγώνες play-out ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΠΑΟ-ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, και στην δεύτερη (2η) οι πρόεδροι των 4 σωματείων που θα συμμετέχουν στους αγώνες play-off για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Ε.Π.Σ.Αιτ/νίας Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ και ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ.

Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή των αγώνων όπως και τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες από την ΚΕΔ και ΕΠΟ.

Αποφασίστηκε όπως ο αγώνας κατάταξης (λόγω ισοβαθμίας) για την τελική βαθμολογία της Α΄Κατηγορίας ανάμεσα στα σωματεία ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ να διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας με τυπικά γηπεδούχο σωματείο τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Επίσης η πρώτη αγωνιστική των play-off (το πρόγραμμα είναι προκαθορισμένο από την προκήρυξη πρωταθλήματος) θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 15:00 με τους πρώτους αγώνες να είναι ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ-ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ και Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ- ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με την παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Τέλος την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΘΕΟΞΕΝΙΑ στο Μεσολόγγι, συνέντευξη τύπου των προέδρων της ΕΠΣΑ και των σωματείων που συμμετέχουν στα play-off.

Καλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να παρευρεθούν.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr