Aνακοίνωση ΚΕΔ/ΕΠΟ για διαιτητές - βοηθούς 3ης και 4ης κατηγορίας


Προς

ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Κύριε Πρόεδρε,

Με το υπ. αρ.πρτ. 16066/22-5-2015 έγγραφο μας, σας είχαμε ανακοινώσει τις αποφάσεις επί του κανονισμού Διαιτησίας ΕΠΟ, σχετικά με τα τυπικά προσόντα των διαιτητών-βοηθών διαιτητών.    

Επειδή στις αιτήσεις που υπέβαλαν οι αξιολογημένοι διαιτητές 4ης κατηγορίας, καθώς και οι υποψήφιοι βοηθοί διαιτητές Γ΄ εθνικής, πέρα των 7 αγώνων 4ης κατηγορίας, δεν έχουν αναγράψει τους επιπλέον δεκαπέντε (15) αγώνες συμμετοχής τους ως διαιτητής ή βοηθός διαιτητή αντίστοιχα, σε αγώνες πρωταθλημάτων στην κορυφαία κατηγορίας της ένωσης τους (5η Κατηγορία), θα πρέπει να σας υποβάλουν συμπληρωματική αίτηση (μόνο την κατάσταση), που θα δηλώνουν τους δεκαπέντε (15) επιπλέον αγώνες και στην συνέχεια να μας τις αποστείλετε συγκεντρωτικά το αργότερο μέχρι 10-7-2015, στο email( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), αφού η ΕΔ της ένωσης σας, βεβαιώσει ενυπόγραφα για την ακρίβεια των αγώνων.

Η μη υποβολή συμπληρωματικής αίτησης με τους δεκαπέντε (15) επιπλέον αγώνες, δηλώνει ότι οι διαιτητές-βοηθοί διαιτητές 4ης κατηγορίας δεν έχουν τα τυπικά προσόντα που αναφέρονται στο άρθρο 29 του κανονισμού διαιτησίας για αξιολόγηση τους στην 3η κατηγορία.

Από ΚΕΔ/ΕΠΟ