Λεύκη ισοπαλία για Ατρόμητο Αντιρρίου και Εθνικό Γουριάς (vid)

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο Αντιρρίου και Εθνικού Γουριάς καθώς οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο αλλά με μια φάση που διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι για χέρι αμυντικού του Εθνικού μέσα στην περιοχή.

Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό και καλές στιγμές και ακόμη περισσότερο μετά την αποβολή του Αλέξη Ψυχογιού με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή. Από την ώρα που ο Ατρόμητος έμεινε με παίκτη λιγότερο πίεσε ακόμη περισσότερος τους φιλοξενούμενους που προσπαθούσαν να βγουν στην κόντρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Ζυγουρίτσας, Ρηγόπουλος (79′ Κατσίκας), Ταμπάκης, Θανασιός, Παπαποστόλου, Δενδρινός, Ψυχογιός, Γεωργακόπουλος, Παπαγιάννης Κ. (85′ Παπαγιάννης Α.), Κάκκος Β., Κάκκος Ν.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ: Γκασούκας, Ζαπάντης, Τσαλαφούτας, Τσιλιπάνος Γ., Κάκκος Γ. (83′ Καλύβας), Προβίδας, Σπυριλιώτης, Καλύβας, Καπώνης (75′ Ανδρεάκης), Τσιφοπανόπουλος (81′ Μήκας), Βασιλείου (74′ Ζωγράφος)

Πηγή: nafpaktianews.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr