Πλασματική ήττα από τον Ηρακλή Αστακού για τον Αστέρα Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαγική εικόνα στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”, με τον Αστέρα Μεσολογγίου να ηττάται με σκορ 1-2 από τον Ηρακλή Αστακού, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Ο αγώνας ολοκλήρωσε την αγωνιστική αυτή, μιας και πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου 2019, υπό το φως των προβολέων,  και το παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι και των δύο ομάδων.

Ο Θεός κοιμήθηκε πραγματικά στο Σαββατιάτικο αγώνα, μιας και μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και ο αντίπαλος περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου. Αυτός ήταν ο Αστέρας και με την ομάδα του Αστακού να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Δυστυχώς, για άλλη μία Κυριακή, η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα μας, που αν και απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κατοχής και ευκαιριών, εν τούτοις στο τέλος δεν πήρε αυτό που άξιζε. Στον συγκεκριμένο αγώνα, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο Αστέρας δεν έπρεπε να χάσει.

Η ομάδα του Αστακού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 3 τελικές φάσεις και πέτυχε 2 γκολ, σε όλο το παιχνίδι. Αντιθέτως ο Αστέρας, είτε με σουτ, είτε με σέντρες είτε με συνδυασμούς και πλασέ, έφτασε πολλές φορές μπροστά στην εστία του Ηρακλή Αστακού αλλά πέτυχε μόνο ένα γκολ και έχασε το παιχνίδι.

Στο Α΄ημίχρονο, ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις για γκολ. Δυστυχώς όμως, ο Ηρακλής στη μία και μοναδική επίσκεψή του στην περιοχή του Αστέρα στο Α’ ημίχρονο, με ένα πολύ ωραίο γκολ προηγήθηκε στο σκορ. Οι παίκτες πάγωσαν από το γκολ αυτό αλλά συνέχισαν τις προσπάθειες, έχοντας υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας και πιέζοντας τον αντίπαλο.

3′ Πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν σε φάουλ που εκτελέστηκε από τον Ντίμο, έξω από την περιοχή του Αστακού, με σέντρα μες στη περιοχή των φιλοξενούμενων ο Παναγιωτόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε και πλάσαρε τον τερματοφύλακα ο οποίος σε ετοιμότητα απέκρουσε σε κόρνερ.

5′ Νέα προσπάθεια για τον Αστέρα, με σουτ του Μάκα έξω από την περιοχή του Ηρακλή, μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας.

6′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, με τους Φτούλη -Γαβρίνα να συνδυάζονται υπέροχα έξω από την περιοχή του Ηρακλή και πλάγια δεξιά, ο Γαβρίνας έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Καλύβα από καλή θέση να αστοχεί στο σουτ που επιχείρησε.

15′ Νέα ωραία προσπάθεια των παικτών του Αστέρα, από δεξιά με τον Τριφιάτη τελευταίο αποδέκτη της ανάπτυξη του Αστέρα να βγάζει τη γλυκειά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον αμυντικό του Ηρακλή Αστακού να διώχνει με υπερένταση προ των Φτούλη και Καλύβα που καιροφυλακτούσαν.

20′ ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή Αστακού και 0-1. Γκολ από το πουθενά για τους φιλοξενούμενους με τη πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία στο παιχνίδι να πετυχαίνουν ένα όμορφο σε εκτέλεση γκολ με σουτ του Μπαλάφα έξω από την περιοχή του Αστέρα, η μπάλα πήγε στο γάμα της εστίας του Κοκώρη, που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο Β’ ημίχρονο, ο Αστέρας μπήκε ξανά δυνατά στο παιχνίδι αλλά πλήρωσε ακριβά το λάθος της άμυνάς του, δεχόμενος ένα γκολ που του έκοψε τα φτερά. Παρόλο αυτά όμως, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, συνέχισε να πιέζει τους φιλοξενούμενους, έχασε ευκαιρίες και μείωσε στο σκορ. Τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού, ο Αστέρας πίεζε και οι φιλοξενούμενοι ταμπουρώθηκαν στην άμυνα και σε αρκετές περιπτώσεις προσπάθησαν με καθυστερήσεις- οι “τραυματισμοί” ήταν έντονες και συχνές για τους φιλοξενούμενους στα τελευταία 10 λεπτά- κράτησαν τη νίκη.

47′ Κόρνερ για τον Αστέρα από αριστερά. η μπάλα με σέντρα έφτασε πρώτα στον Κωνσταντακόπουλο, που επιχείρησε το σουτ που κοντραρίστηκε σε αμυνόμενο και μετά στον Παναγιωτόπουλο, όπου από το ύψος του πέναλτι έπιασε άστοχο σουτ.

48′ ΓΚΟΛ και 0-2 για τον Ηρακλή Αστακού, με σκόρερ τον Κοντοζήση. Τραγικό λάθος-έξοδος του Κοκώρη, σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ. Ο επιθετικός του Ηρακλή Αστακού βρέθηκε στο κενό χώρο, πλάγια δεξιά με τον Τριφιάτη να τον επιτηρεί, σέντραρε- πλάσαρε κάνοντας το 0-2.

50′ Ευκαιρία με τον Μάκα να επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή του Ηρακλή Αστακού και η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

57′ Νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Φτούλη, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Γαβρίνα,  να βρίσκεται απέναντι από το τερματοφύλακα και πλάγια δεξιά αλλά το πλασέ του απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

66′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα να μειώσει το σκορ, όταν σε σέντρα-πάσα του Ντίμο στη περιοχή του Ηρ. Αστακού, ο Μάκα απέφυγε ωραία τον κεντρικό αμυντικό των φιλοξενούμενων και βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του έφυγε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αστακού.

76′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα με σκόρερ τον Παναγιωτόπουλο και 1-2. Σε εκτέλεση φάουλ από τον Γαβρίνα από αριστερά για τον Αστέρα, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια μες  τη περιοχή του Ηρακλή Αστακού και ο Παναγιωτόπουλος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ. ΚΑΖΑΝΑΣ – ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ – ΜΠΑΞΑΣ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Τριφιάτης ( 85′ Ταρούσα), Νικολέρης (60′ Τσιριμώκος), Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Ντίμο (71′ Ξηρός), Καλύβας, Μωραϊτης, Φτούλης(63′ Διαμαντόπουλος), Μάκα, Γαβρίνας

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Γιαγκιλίτσης, Γαντζούδης, Στάθης.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr