Ισοπαλία για Αστέρα Μεσολογγίου και Τρίκαρδο Κατοχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν ο Αστέρας Μεσολογγίου και η Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος, στην αυλαία του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, το απόγευμα, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, για την 13η αγωνιστική, παρουσία φίλων και των δύο ομάδων.

Ήταν ένας αγώνας που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό, με δυνατές μονομαχίες και συναρπαστικό φινάλε, μιας και δύο γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.

Δυστυχώς, όμως, για ακόμα μια αγωνιστική ο Αστέρας φωνάζει για τη διαιτησία καθώς στη τελευταία φάση του αγώνα, ο διαιτητής φοβήθηκε και δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, σε καθαρή ανατροπή του Μάκα από παίκτη της ομάδας της Κατοχής. Κι όλα αυτά, γιατί στην ισοφάρισή μας σε 2-2, δύο λεπτά πριν, ο επόπτης λανθασμένα υπέδειξε οφσάιντ το σκόρερ Γαβρίνα, σε μια φάση που καθαρά ο αμυντικός του Τρικάρδου άθελά του γύρισε αυτός τη μπάλα προς τον τερματοφύλακά του. Αρχικά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ αλλά έχοντας ο ίδιος καθαρή εικόνα της φάσης -“ακύρωσε” τον επόπτη του – και κατοχύρωσε ορθά το γκολ.

Στο Α΄ημίχρονο, ο Αστέρας έδειξε δύο πρόσωπα. Στην αρχή του παιχνιδιού μπήκε δυνατά, είχε κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να απειλήσει με γκολ την ομάδα της Κατοχής, όμως μετά το 20λεπτο, η απόδοσή του έπεσε και οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του παιχνιδιού και έχασαν 2-3  καλές ευκαιρίες. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο ημίχρονο και όλα τα “σπουδαία” έγιναν στο Β΄ημίχρονο.

5′ Πρώτη ευκαιρία του αγώνα για τον Αστέρα, όταν σε ωραίο συνδυασμό Στάθη-Γαβρίνα από δεξια, ο τελευταίος έβγαλε ωραία σέντρα στη μικρή περιοχή της Κατοχής, αλλά Καλύβας και Μάκα απέτυχαν από κοντά να πλασάρουν τον τερματοφύλακα του Τρίκαρδου.

9′ Ελεγχόμενο σφύριγμα του επόπτη στον Καλύβα για οφσάιντ, με τον παίκτη μας να κινείται μόνος του προς τη περιοχή του Τρίκαρδου.

19′ Αντεπίθεση από αριστερά του Τρίκαρδου, με τον παίκτη των φιλοξενουμένων να μπαίνει απειλητικά στη περιοχή του Αστέρα, αλλά ο Παναγιωτόπουλος έγκαιρα και έγκυρα απομάκρυνε την τελευταία στιγμή τον κίνδυνο σε κόρνερ.

32′ Ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Στάθη να βγάζει ωραία πάσα στο Γαβρίνα μες τη περιοχή του Τρίκαρδου και δεξιά, με τον τελευταίο να πιάνει ωραίο δυνατό σουτ και ο τερματοφύλακας να αποκρούει σε κόρνερ.

39′ Ευκαιρία για τον Τρίκαρδο, σε φάουλ από δεξιά, εκτελέστηκε με σέντρα μες τη περιοχή του Αστέρα, με τη μπάλα να περνάει μπροστά από δύο αμαρκάριστους επιθετικούς του Τρίκαρδου χωρίς κανένας να βρίσκει τη μπάλα, προ της εστίας του Κοκόρη.

45′ Νέα ευκαιρία για την ομάδα της Κατοχής, με τον επιθετικό των φιλοξενουμένων να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κοκόρη, αλλά ο τερματοφύλακας μας σωτήρια να αποκρούει και να απομακρύνει στη συνέχεια τον κίνδυνο.

Στο Β’ ημίχρονο, όλα ήταν διαφορετικά από το Α΄. Η ομάδα μας με το καλημέρα βρέθηκε πίσω στο σκορ, από ένα πανέμορφο γκολ του επιθετικού  Κακούρη του Τρίκαρδου και πίεσε τους αντιπάλους για την ισοφάριση.

Κυριαρχήσαμε σε όλο το ημίχρονο και ενώ αρχικά ισοφαρίσαμε, δεχθήκαμε στην πρώτη ευκαιρία του Τρικάρδου στο Β’ ημίχρονο ξανά γκολ στο 85 λεπτό του παιχνιδιού.

Παρόλο αυτά, η ομάδα είχε τα ψυχικά αποθέματα αρχικά να ισοφαρίσει στο 89 λεπτό και να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη. Δυστυχώς όμως, ο διαιτητής Τσoπλάκος αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι, στις καθυστερήσεις του αγώνα, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον επιθετικό μας Μάκα, μες τη περιοχή του Τρίκαρδου.

Ακόμα και οι παράγοντες της ομάδας της Κατοχής, μετά το τέλος του αγώνα, μας επιβεβαίωναν την παράβαση που δεν σφυρίχτηκε.

47′ ΓΚΟΛ και 0-1 για τον Τρίκαρδο με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ από τον Κακούρη, με ψιλοκρεμαστό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Αστέρα, η μπάλα πήγε στο γάμα της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κοκόρη.

60′ Ευκαιρία από στημένο για τον Αστέρα, σε φάουλ του Γαβρίνα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στη περιοχή του Τρίκαρδου, ο Ντίμο μόνος έπιασε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

66′ Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν σε ωραία κάθετη μπαλιά στον Καλύβα, δεν μπόρεσε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Τρίκαρδου, παρόλο που ήταν σε πολύ καλή θέση για να σκοράρει.

71′ ΓΚΟΛ και 1-1 για τον Αστέρα με τον Κουφό να πιάνει ένα εξίσου δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Τρίκαρδου και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

85′ ΓΚΟΛ και 1-2, για την ομάδα της Κατοχής, όταν στη μοναδική επίθεσή της στο Β΄ημίχρονο, η μπάλα έφτασε δεξιά ξανά στον Κακούρη και από πλάγια έπιασε δυνατό σουτ, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, στη κλειστή αριστερή γωνία του τερματοφύλακά μας και να καταλήγει στα δίχτυα του Κοκόρη.

89′ ΓΚΟΛ και 2-2για τον Αστέρα με τον σκόρερ Γαβρίνα να εκμεταλλεύεται την λαθεμένη απόκρουση του αμυντικού της Κατοχής, στέλνοντας τη μπάλα προς τον τερματοφύλακά της και ο έμπειρος Γαβρίνας δεν είχε κανένα πρόβλημα να πλασάρει και να κάνει το 2-2. Ο επόπτης σε αυτή τη φάση πραγματικά πήγε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα!!

91΄Πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Αστέρα μες τη περιοχή του Τρίκαρδου, ο Μάκα κοντρολάρει με το στήθος τη μπάλα μες τη περιοχή των φιλοξενουμένων και δέχεται καθαρά μαρκάρισμα-κλωτσιά από τον αντίπαλο αμυντικό με τον διαιτητή Τσοπλάκο να σφυρίζει “παίζεται”.

Δεν ήταν καλή διαιτησία των κ.κ. ΤΣΟΠΛΑΚΟΥ – ΤΑΚΟΥ – ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ, σε ένα παιχνίδι που ο Αστέρας έχει αρκετά παράπονα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντζιβανάκης) Κοκόρης, Σχώρης, Τριφιάτης, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντακόπουλος (53′ Ταρούσα), Γνατζούδης (53΄Ντίμο), Καλύβας (80′ Διαμαντόπουλος), Μωραϊτης, Γαβρίνας, Μάκα, Στάθης (61′ Κουφός)

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Γιαγκιλίτσης, Ξηρός και Νάστος

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr