Βράζουν στον Αστέρα για την διαιτησία, ήττα στο 98΄από το Δοκίμι

Ήττα με σκορ 3-2 για τον Αστέρα Μεσολογγίου το απόγευμα του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου από τον Απόλλων Δοκιμίου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας.

 

Δυνατό και νευρικό παιχνίδι  από τις δυο ομάδες, με λίγες στιγμές μπροστά στις δυο εστίες, αλλα το ενδιαφέρων και τα συναισθήματα να εναλλάσσονται μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 33΄μετα από ατομική ενέργεια και σουτ στην κλειστή γωνία του Αποστόλη Κορομηλά 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα στο 34΄ οι γηπεδούχοι με σουτ του Καλύβα μετά από σέντρα στην περιοχή θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια 1-1, το οποίο θα είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 79΄ με κεφαλιά ψαράκι του Αποστόλη Κορομήλα, με τον παίκτη του Απόλλωνα να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι καθώς και της ομάδας του 1-2.

Οι γηπεδούχοι δεν θα παρατήσουν το παιχνίδι και στο 88΄μετα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Κουμπαρούλη και κεφαλιά του Στάθη θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια 2-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δυο ομάδες θα ψάξουν για το κάτι παραπάνω με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί τελικά που θα καταφέρουν.

Η φάση του ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων..

Είμαστε στο 95΄με τον Αστέρα να βρίσκεται στην επίθεση με τον Γαβρίνα ο όποιος θα δεχθεί μαρκάρισμα αντίπαλου χωρίς να καταλογιστεί φάουλ κάτω από διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στην εξέλιξη της φάσης βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με τον προωθημένο Γαρούφη να βγαίνει απέναντι από τον Γιαγκιλίδη με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να προλαβαίνει τον παίκτη του Δοκιμίου και να αποκρούει τη μπάλα και εν συνεχεία τους δυο παίκτες να συγκρούονται.

Πέναλτι για τους φιλοξενούμενους με υπόδειξη του κ. Λιόνα με το γήπεδο να παίρνει φωτιά. Έντονες διαμαρτυρίες τόσο από την ομάδα αλλά και τους φίλους του Αστέρα που θα έχει σαν αποτέλεσμα ολιγόλεπτη διακοπή.

Το πέναλτι θα αναλάβει να εκτελέσει στο 98΄ο Φώτης Κορομηλάς που με σουτ στην απέναντι γωνία θα γράψει το τελικό 2-3, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα μεγάλο διπλό.

Παρά πολλά τα παράπονα για τις αποφάσεις του κ. Λιόνα και από τις δυο ομάδες, με τον ρέφερι του αγώνα να κάνει αλόγιστη χρήση της κίτρινης κάρτας κατά την διάρκεια του αγώνα που είχε σαν αποτέλεσμα ακόμα περισσότερες διαμαρτυρίες.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε αν και θα έπρεπε να θεωρούταν αυτονόητο, είναι ότι το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες των δυο ομάδων να φεύγουν μαζί για τα αποδυτήρια χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

σουτ του Κορομηλά Α., θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Γιαγκιλίδης.

17΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου, θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος.

33΄ΓΚΟΛ, ατομική ωραία ενέργεια από αριστερά του Αποστόλη Κορομηλά και σουτ στην κλειστή γωνία 0-1.

34΄ΓΚΟΛ, σέντρα στην περιοχή για τους γηπεδούχους, σουτ του Καλύβα 1-1.

44΄σουτ του Μάκα άουτ.

52΄σουτ του Πεσλή θα μπλοκάρει ο Γιαγκιλίδης.

70΄εκτελεση φάουλ του Φώτη Κορομηλά στην περιοχή, κεφαλιά του Καταρέλου θα μπλοκάρει ο Γιαγκιλίδης.

74΄σουτ του Αποστόλη Κορομηλά από αριστερά και πλάγια, λίγο άουτ.

79΄ΓΚΟΛ, σέντρα από δεξιά στην περιοχή, κεφαλιά ψαράκι του Αποστόλη Κορομηλά 1-2.

88΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Κουμπαρούλη στην περιοχή, κεφαλιά του Στάθη 2-2.

89΄σουτ για τον Απόλλωνα με τον Γιαννακόπουλο, εντυπωσιακή απόκρουση του Γιαγκιλίδης σε κόρνερ.

95΄βαθεια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων για τον προωθημένο Γαρούφη, έξοδος του Γιαγκιλίδη στα όρια της μεγάλης περιοχής με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει τη μπάλα και τους δυο παίκτες εν συνεχεία να συγκρούονται. Πέναλτι για τους φιλοξενούμενους μετά από υπόδειξη του ρέφερι του αγώνα μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχων και ολιγόλεπτη διακοπή.

98΄ΓΚΟΛ, την εκτέλεση του πέναλτι θα αναλάβει ο Φώτης Κορομηλάς γράφοντας το τελικό 2-3.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Βασιλόπουλος και Λιακώνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Γιαγκιλίδης, Σχωρης (Τριφιάτης), Κουμπαρούλης, Κωνσταντακόπουλος, Ταρουσα, Ντιμο, Καλυβας, Μωραϊτης (Στάθης), Διαμαντόπουλος (Γαβρίνας), Μάκα, Γαντζούδης (Νικολέρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: (Θόδωρος Λαυράνος) Θεοδωρακόπουλος, Καραχάλιος, Κορομηλάς Α. (Κρανιάς), Μυλωνάς (Γκουρνέλος), Γαρούφης, Καταρέλος, Γιαννακόπουλος, Καρομηλάς Φ., Πεσλής, Κοτρότσος, Κοντοπανος (Δαλαγιώργος).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr