Εντός έδρας ήττα από το Λουτρό για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Εντός έδρας ήττα με σκορ 0-3 για τον Αστέρα Μεσολογγίου από τον Αμβρακικό Λουτρού το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγοριας.

Ωραίο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες με τους φιλοξενούμενους στο 13΄με τον Γώγα μετά από γύρισμα στην περιοχή του Μακρυπίδη να βάζει μπροστά την ομάδα του Λουτρού.

Δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο 43΄ο Αμβρακικός θα σημειώσει ακόμα ένα τέρμα με κεφαλιά του Κοντογιάννη μετά από κόρνερ του Παγώνη 0-2.

Στο 76΄η ομάδα του Γιώργου Γιάκου θα φτάσει σε ακόμα ένα τέρμα με τον Στεργίου να εκτελεί το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, προσπάθεια απομάκρυνσης του Ταρούσα με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Σουτ από πλάγια θέση του Παγώνη λίγο πάνω από το οριζόντιο.

Αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή του Παναγιωτόπουλου στην αγκαλιά του Καραγκούνη.

13΄ΓΚΟΛ, γύρισμα από δεξιά του Μακρυπίδη μέσα στην μικρή περιοχή, με πλασέ ο Γώγα δεν θα δυσκολευτεί να στείλει τη μπάλα στο βάθος της εστίας 0-1.

31΄Σούτ του Καλύβα από το ύψος της περιοχής, λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Καλή στιγμή για τον Αστέρα.

39΄Σέντρα σουτ του Γώγα από αριστερά, θα μπλοκάρει ο Κοκώρης.

43΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Παγώνη στην καρδία της περιοχής, κεφαλιά του Κοντογιάννη και 0-2.

45΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Κώστα Κοκώνη, ο Κοκώρης θα μπλοκάρει τη μπάλα.

63΄Γύρισμα από δεξιά του Καλύβα στο πρώτο δοκάρι, προβολή Κούφου με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

70΄Σουτ για το Λουτρό με τον Αριστόπουλο άουτ.

73΄Σουτ του Στεργίου μέσα από την περιοχή και πλάγια μετά από ατομική ενεργεία, ο Κοκώρης θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

76΄ΓΚΟΛ, καλοχτυπημένο κόρνερ από δεξιά του Στεργίου στο δεύτερο δοκάρι, προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα από τον Ταρούσα με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του 0-3.

80΄Σουτ μέσα από την περιοχή του Γαβρίνα, με τον Καραγκούνη να μπλοκάρει τη μπάλα.

91΄Ψηλοκρεμαστό αδύναμο σουτ του Στεργίου από θέση τετ τα τετ, με τον Κοκώρη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καλαμάρης Μπάκας και Τσαμπάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Τριφιάτης, Κουμπαρούλης (67΄Κωνσταντακόπουλος), Κοτοφώλης, Ταρούσα, Ντίμο, Κουφός (82΄Σχώρης), Μωραϊτης (56΄Νικολέρης), Γαβρίνας, Καλύβας, Παναγιωτόπουλος (92΄Διαμαντόπουλος Χ.).

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης Κ., Αλπέντζος, Σαλμάς, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος (82΄Ρουστενάι), Παγώνης (86΄Καραλής), Μακρυπίδης, Γώγα, Κοντογιάννης, Κοκώνης Σ (66΄Στεργίου).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr