Ήττα για τον Όμηρο στο φιλικό με την Κ17 του Παναιτωλικού

Φωτογραφία Σπύρος Κατής

Την ήττα με σκορ 5-4 γνώρισε η ομάδα του Ομήρου Νεοχωρίου από την Κ17 του Παναιτωλικού στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/8 το απόγευμα στο γήπεδο Δοκιμίου.

Χρήστος Ζαπάντης και Δημητρης Θεοδοσίου παρέταξαν τις ομάδες τους εντελώς διαφορετικές στα δυο ημίχρονα, με τον Όμηρο να ξεκινάει το παιχνίδι με μικρούς ηλικιακά παίχτες 2003, 2004 και 2005 ενώ από την πλευρά του Παναιτωλικού αγωνίστηκαν παίκτες που είναι υπό δοκιμή και αλλά και μικρότερης ηλικίας με το ημίχρονο να λήγει με σκορ 4-0 υπέρ του Παναιτωλικού.

Για την ομάδα του Ομήρου αγωνιστήκαν οι: Νετζιπι, Ξάνθης, Λαγός (25' Περαρης), Τσώνης (25' Παπαηλίου), Γαλάνης, Κουτσομπινας, Ρουπακης, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος (25' Τρικαλινός), Τόγιας, και Κονταρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο τεχνικοί παρέταξαν τις ομάδες τους με τους βασικούς, με την ομάδα του Νεοχωρίου να παίρνει την άτυπη ρεβάνς καθώς επικράτησε με σκορ 4-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Γκασούκα να σημειώνει και τα τέσσερα τέρματα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος για την ομαδα του Ομήρου αγωνίστηκαν οι : Καρατζογιαννης, Πασπαλιαρης, Παπαευθυμίου, Λαγός, Μπαλαμπάνης, Νικολογιάννης, Κοντογιάννης, Ευθυμίου, Τσιφοπανόπουλος, Γκασούκας, Παπαδόπουλος (65' Νικολόπουλος).

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Ομήρου την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 18:00 στο γήπεδο Νεοχωρίου με την ομάδα του Παναγρινιακού.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr