Με το αριστερό στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Μεσολογγίου

Αστέρας Μεσολογγίου – Όμηρος Νεοχωρίου 0-3

Ήττα με σκορ 3-0 για τον Αστέρα Μεσολογγίου από τον Όμηρο Νεοχωρίου το απόγευμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ πολύ νωρίς στο παιχνίδι μόλις στο 5΄μετα από καλοχτυπημένη εκτέλεση κόρνερ του Κοντογιάννη στην περιοχή, με προβολή ο Παπαευθυμίου δεν θα δυσκολευτεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού Αστέρας και Όμηρος θα δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Ευθυμίου στο 25΄ και τον Γκασούκα στο 38΄για να σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δυναμικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος για τις δυο ομάδες, με τον Όμηρο μόλις στο 46΄να έχει δοκάρι σε κεφαλιά του Γκασούκα, και τον Αστέρα εν συνεχεία να χάνει δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 48΄σε σουτ του Μάκα από πλεονεκτική θέση η μπάλα θα περάσει άουτ, και στο 51΄μετα από άστοχη έξοδο του Δουλιώτη ο Μακρής θα πάρει την κεφαλιά με τον Παπαευθυμίου να αποσοβεί την ισοφάριση πάνω στην γραμμή.

Στο 55΄ο Γκασούκας θα εκμεταλλευτεί το λάθος του Γιερατσιάν και θα γίνει κάτοχος της μπάλας, και με ατομική προσπάθεια και σουτ θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του 0-2, για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα στο 59΄ο Τσιφοπανόπουλος μετά από γύρισμα του Γκασούκα να κλειδώνει το τρίποντο για την ομάδα του Νεοχωρίου κάνοντας το 0-3.

Στο 63΄ ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Πασπαλιάρης με ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση με τον Ρισβά εξουδετερωμένο δεν θα καταφέρει να την στείλει στα δίχτυα, με το τελικό 0-3 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού μετά από απόφαση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας σε όλα τα γήπεδα της Α΄κατηγοριάς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιώργου Γαλανού ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν λίγες ημέρες.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

5΄ΓΚΟΛ, καλοχτυπημένη εκτέλεση κόρνερ του Κοντογιάννη στην καρδία της άμυνας, προβολή Παπαευθυμίου 0-1 για την ομάδα του Ομήρου.

11΄Εκτέλεση φάουλ του Κουμπαρούλη στην περιοχή, κεφαλιά του Μάκα άουτ.

12΄Μακρινό σουτ του Κοντογιάννη, αποκρούει στη γωνιά του ο Ρισβάς.

13΄Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παπαευθυμίου, σουτ του Γκασούκα από πλάγια θέση άουτ.

20΄Σουτ για τον Αστέρα με τον Μάκα, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

25΄Φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων, σουτ του Ευθυμίου μέσα από την περιοχή λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

31΄Ωραια προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής του Γκασούκα, το οποίο θα περάσει άουτ.

38΄Μια ακόμα μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, από πλάγια θέση ο Γκασούκας απέναντι από τον Ρισβά θα κάνει το ψηλοκρεμαστό πλασέ με τον Κουμπαρούλη να διώχνει πάνω στην γραμμή.

46΄Σέντρα του Τσιφοπανόπουλου από δεξιά, κεφάλια του Γκασούκα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρισβά.

48΄Γυρισμα του Γαβρίνα στο ύψος της μικρής περιοχή, ο Μάκα με σουτ θα στείλει τη μπάλα άουτ.

51΄Εκτέλεση κόρνερ του Κουμπαρούλη, άστοχη έξοδο από του Δουλιώτη και κεφαλιά του Μακρή, θα διώξει σωτήρια πάνω στην γραμμή ο Παπαευθυμίου.

55΄ΓΚΟΛ, λάθος απομάκρυνση του Γιερατσιάν, ο Γκασούκας θα γίνει κάτοχος της μπάλας και με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-2 για του φιλοξενούμενους.

59΄ΓΚΟΛ, γύρισμα του Γκασούκα από δεξιά για τον επερχόμενο Τσιφοπανόπουλο και σουτ του αρχηγού του Ομήρου 0-3, με του φιλοξενούμενους να κλειδώνουν του τρεις βαθμούς.

63΄Μπαλιά με αποδέκτη από δεξιά τον Πασπαλιάρη, ψηλοκρεμαστό πλασέ με τον Ρισβά εκτός εστίας με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καζανάς, Ξύστρας και Μπαξάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Ρισβάς, Διαμαντόπουλος, Κουμπαρούλης, Παναγιωτόπουλος, Γιερατσιάν, Γαντζούδης (46΄Ντζελέπης), Ναστο (46΄Μπαρμπαρούσης), Μακρής, Γαβρίνας (70΄Ρούσσης), Λούζι (70΄Σχώρης), Μάκα (61΄Κουφός).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Χρήστος Ζαπάντης) Δουλιώτης, Παπανικολάου, Παπαευθυμίου (81΄Τρικαλινός), Μπαλαμπάνης (72΄Ρουπάκης), Ξάνθης (72΄Τόγιας), Νικολογιάννης, Τσιφοπανόπουλος, Ευθυμίου (61΄Πασπαλιάρης), Γκασούκας, Κοντογιάννης, Παπαδόπουλος (81΄Γαλάνης).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr