Πήρε τη νίκη και παρέμεινε στην κορυφή ο Όμηρος Νεοχωρίου (vid)

Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΝΑ παρέμεινε ο Όμηρος Νεοχωρίου, που κέρδισε στην έδρα του με 5 - 1 τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Η ομάδα του Χρήστου Ζαπάντη παρατάχθηκε με απουσίες και στη βασική ενδεκάδα είχε τρεις παίκτες μέχρι 16 ετών, όμως κατάφερε να παίξει καλά και να συνεχίσει με νίκη. Αντίθετα ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να πάρει βαθμό και παρέμεινε στον 1 μετά από 6 αγώνες. Η ομάδα του Αντιρρίου ήταν σαφώς επηρεασμένη από την είδηση του θανάτου του αδερφού του ποδοσφαιριστή Βασίλη Μπανιά, Νεκτάριου, την οποία έμαθαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Αμπντέλ Σαλάμ, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Ευθυμίου με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ ισοφαρίζοντας σε 1 - 1. Ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά στο 20ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στον Όμηρο και ο ίδιος παίκτης στο 31΄ έκανε το 3 - 1, που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ του Γκασούκα στο 82΄ και στο 85΄ έφτασαν στο τελικό 5 - 1.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του 13χρονου Νεκτάριου Μπανιά, ενώ ο προπονητής του Ομήρου Χρήστος Ζαπάντης σε ανάρτησή του ανέφερε:

"Στην προθέρμανση του αγώνα με τον Ατρόμητο Αντιρρίου, πληροφορηθήκαμε για το θάνατο του 13χρονου αδερφού του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Μπανιά Βασίλη. Η διάθεση και η χαρά του παιχνιδιού έγινε άμεσα θλίψη παντού σε όλους στο γήπεδο. Αποφασίσαμε σαν έναν μικρό φόρο τιμής στο 13χρονο πλέον αγγελούδι να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ατρόμητου, στο Βασίλη Μπανιά για το χαμό του αδερφού του καθώς και στην οικογένεια του. Πλέον η θλίψη γίνεται χαρά, γιατί από σήμερα το μικρό αγγελούδι είναι στην αγκαλιά του Κυρίου και κάτοικος της Βασιλείας των ουρανών."

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Δουλιώτης, Παπανικολάου, Παπαευθυμίου, Ξάνθης (80΄ Κονταρής), Μπαλαμπάνης, Νικολογιάννης, Καλογερόπουλος (70΄ Παπαδόπουλος), Τσιφοπανόπουλος (70΄ Βαλτογιάννης), Γκασούκας, Ευθυμίου (80΄ Τσώνης), Κουτσομπίνας (61΄ Λαγός).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Κορέντης, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος Β., Ράπτης (76΄ Μπουντάλης), Μαραγιάννης, Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος (82΄ Ρουμπάτης), Αμπντέλ Σαλάμ, Κατσίκας (71΄ Μπανιάς), Παπαποστόλου (82΄ Λυμπέρης), Γιαβρούτας (82΄ Πασπαλάς).

Πηγή: websports.gr