Νίκη για την ΑΕ Ευηνοχωρίου επί του Απόλλων Δοκιμίου

Photo by Άγγελος Χριστοδουλάκης

Μία ακόμα νίκη για την ομάδα μας, η οποία την διατηρεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας απέναντί στον Απόλλων Δοκιμίου με σκορ 2-1. Όσο καλό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα για την ομάδα μας, τόσο δύσκολο ήταν το φινάλε.

Το Ευηνοχώρι κατάφερε να προηγηθεί με δύο γρήγορα γκολ στο 3’ και στο 19’ που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 45’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κοντομήτσος.

Η αριθμητική υπεροχή υπέρ του Δοκιμίου ήταν σημαντική στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο η ομάδα μας έπαιξε παθητικά σαφώς επηρεασμένη, δίνοντας χώρο στον Απόλλων να έχει κυριολεκτικά ένα επιθετικό μονόλογο. Κατάφερε να μειώσει στο 80’ με ένα καταπληκτικό γκολ του Νίκου Κοτρόστου, το οποίο δεν ήταν αρκετό να του χαρίσει κάποιο βαθμό.    

 Κυριότερες φάσεις και γκολ

3’ Σέντρα του Νασόπουλου από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί  με προβολή ο νεαρός Σατρατζέμης κάνει το 1-0

19' σέντρα σουτ του Νασόπουλου και η μπάλα καταλήγει στο γάμα και κάνει το 2-0

24΄  σουτ έξω από την περιοχή του Κοτρσότσου, πολύ δύσκολα αποκρούει  ο Μπότας και σε δεύτερο χρόνο μπλοκάρει τη μπάλα

28’ κόρνερ του Κοντομήτσου από δεξιά, η μπάλα χτυπά στο εσωτερικό του δεύτερου δοκαριού και φτάνει μέσα στην μεγάλη περιοχή και απομακρύνουν οι αμυντικοί του Απόλλων

35’ σέντρα του Κοντομήτσου, ο Αλμπάνης την πρώτη κεφάλια, η μπάλα καταλήγει στο κεφάλι του Κοσμά και αυτός από πολύ κοντά πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι το Δημητρίου.

45’ Ο Κοντομήτσος κάνει σκληρό φάουλ και αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα

57’ Δυνατό σουτ του Κορομηλά Α.  η μπάλα περνά λίγο έξω από το τέρμα.

80’ Δυνατό σουτ του Κοτρότσου έξω από την περιοχή και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Μπότα κάνοντας το 2-1 που θα είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

Μπότας, Παλιάτσας, Κοντομήτσος, Γεωργίου, Καλαβριζιώτης, Κοσμάς (90’ Γερετσιάν), Σατρατζέμης (58’ Δημαράς), Χαλαζίας, Νασόπουλος (90’ Τριώτης), Φονταλής, Αλμπάνης (85’ Παλαιογίαννης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

Δημητρίου, Γιαννακόπουλος, Κορομηλάς Α., Ζαχαράκης, Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Αθανασίου (78’ Τσακανίκας Ν.), Κορομηλάς Φ. Κουσκούνης (85’ Τασούλης), Κοτρότσος Ν., Γεωργιάδης (55’ Κοντοπανος)

Πηγή: athlitiki-enosi-evinoxoriou.blogspot.com

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr