Δημιουργία παιδικού τμήματος και νέο Δ.Σ για την Αναγέννηση Στανου

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χθες η ομάδα μας πραγματοποίησε τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Μέσα από αυτή την διαδικασία η ομάδα μας βγήκε ακόμα πιο ενισχυμένη για την νέα χρονιά με ακόμα πιο δυνατό συμβούλιο και κοιτάζοντας το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία!!!

Εκτός των άλλων πάρθηκε η απόφαση για την δημιουργία παιδικού τμήματος του οποίου παρεδωσε το τιμόνι στον πολύπειρο Γιαννης Νταλακος ο οποίος θα έχει δίπλα του ως υπεύθυνο ανάπτυξης ακαδημιών τον Θανάση Γακη.

Αξιοσημείωτο των χθεσινών γεγονότων ήταν η άρνηση Του αντιπρόεδρου Γεωργίου Μπουραλεξη να αναλάβει τον προεδρικό θώκο της ομάδας παρόλο που του προτάθηκε προσφέροντας τον τιμητικά Στον νυν πρόεδρο της ομάδας μας Χρήστο Καραδημα αναγνωρίζοντας του το έργο που έχει κάνει στην ανακατασκευή του γηπέδου αλλά και δίνοντας του χώρο για να ολοκλήρωση αυτό το μεγάλο έργο για το σωματείο μας.

Γιάννης ψωφακης , Γιώργος Παλιούρας και Ευάγγελος Κατσικοκερης συνεχίζουν ακάθεκτοι την τεράστια προσφορά τούς σε όλο αυτό το οικοδόμημα προσφέροντας ψυχή και σώματι σε όλα τα επίπεδα.

Οι Αφοί Καρακώστα ομάδα υποστήριξης στα εύκολα και στα δύσκολα και η ευχάριστη έκπληξη με ακόμα ένα νέο μέλος με όρεξη για προσφορά ο Χρήστος Μουτάφης.

Σύσταση Νέου Δ.Σ Αναγέννηση ΣΤΑΝΟΥ

Πρόεδρος: Καραδημας Χρήστος.

Αντιπρόεδρος: Μπουραλεξης Γεώργιος.

Ταμίας: Καρακώστας Ευάγγελος.

Γραμματέας: Μουτάφης Χρήστος.

Έφορος Υλικού: Ψωφακης Ιωάννης.

Γενικός Αρχηγός: Καρακώστας Χρυσος.

Μέλη: Παλιούρας Γεώργιος , Νταλακος Ιωάννης, Γακης Θανάσης.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr