Με παλιά αλλά και πολλά νέα πρόσωπα η ''πρώτη'' του Αστέρα Μεσολογγίου

 

Το νέο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ξεκίνησε για τον Αστέρα Μεσολογγίου τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 το απόγευμα, στην επίσημη “πρώτη” της ποδοσφαιρικής ομάδας, στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού γηπέδου Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”.

Μέσα σε ένα ζεστό και ευδιάθετο κλίμα, παλιοί παίχτες αλλά και πολλά νέα παιδιά προερχόμενα από την Κ16 της Ακαδημία μας που θα ενσωματωθούν στη πρώτη ομάδα, συγκεντρώθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Ιωάννη Ντζιβανάκη.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι νέοι παίκτες-μεταγραφές  από τη Διοίκηση, που μαζί με το ήδη υπάρχον ράστερ αλλά και τα παιδιά της Ακαδημίας μας που θα προωθηθούν και θα αγωνίζονται στη πρώτη ομάδα, ξεκίνησε το φετινό ταξίδι της ομάδας μας. 

Μετά το καθιερωμένο καλωσόρισμα της Διοίκησης, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας και ανακοινώθηκε στους παίκτες το πρόγραμμα των προπονήσεων για τη φετινή προετοιμασία.

Παρόντες στη πρώτη συγκέντρωση ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Σταμάτης και ο Γενικός Αρχηγός Βασίλειος Σταμάτης, όπου ευχήθηκαν σε όλους τους παίχτες και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr