Δυο προσθήκες και δεκαπέντε ανανεώσεις για τον Όμηρο Νεοχωρίου

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό συμβούλιο του ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές. Τον πολύπειρο Γεράσιμο Φούντα (αδερφό του Ταξιάρχη Φούντα της Ραπίντ Βιέννης που εκπροσωπεί επάξια την χώρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα), καθώς και τον ταλαντούχο 17χρονο Καλογερόπουλο Χρήστο.

Ο τελευταίος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, όπου είχε καταγράψει πολλές συμμετοχές στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League U15 και U17 από το 2017 μέχρι πρότινος. Έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε θέσεις της μεσαίας γραμμής, καθώς και της αμυντικής.

Ο Γεράσιμος Φούντας αγωνίζεται στη θέση του ακραίου αμυντικού, αλλά και ακραίου επιθετικού. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Όμηρο Νεοχώριου, Αχελώο Νεοχώριου, .Α.Ε.Μ., Εθνικό Γουριάς, Άρη Αιτωλικού, Πανερυθραϊκό, ΑΕΚ φούτσαλ, Αίαντα Σαλαμίνας, Τηλυκράτη Λευκάδας, ΆΟ Καρυας Λευκάδα και ΠΑΣ Σφακιώτες Λευκάδας.

Επίσης ανανέωσαν οι Τσιφοπανόπουλος, Ευθυμίου, Γούργαρης, Καρατζογιάννης, Λαγός, Περαρής, Τσώνης, Γαλάνης, Γαρμπής, Ξάνθης, Παπαηλίου, Καλογερόπουλος.Γ., Κουτσομπίνας, Κονταρής και Τρικαλινός.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν επιπλέον ανανεώσεις και μεταγραφές παικτών, όπου ο σύλλογός μας βρίσκεται σε επικοινωνία.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr