Έβαλε εμπειρία κάτω από τα γκολπόστ με Ανδρέα Ρόκκο ο Απόλλων Θέρμου

Την εστία του Απόλλωνα Θέρμου 1957 θα υπερασπίζεται τη νέα χρονιά ο Ανδρέας Ρόκκος.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και τυπικά το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Ρόκκος έχει παραστάσεις από Εθνικές Κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική με Α.Ε. Μεσολογγίου, Άρη Αιτωλικού και Νέο Αμφίλοχο, ενώ πέρσι ήταν ξανά στην ομάδα της Αμφιλοχίας.

Σε δηλώσεις του στο websports.gr ο Ανδρέας Ρόκκος ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον Απόλλωνα Θέρμου 1957 τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στόχος μου είναι να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας και να έχουμε μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Ταυτόχρονα όμως θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Νέου Αμφίλοχου με τους οποίους συνεργάστηκα μαζί την περασμένη σεζόν. Τους διοικούντες, τον προπονητή Λάκη Παπαχρήστο, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στον Πρόεδρο της ομάδας το Μάρκο Φουρλάνη, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί για αρκετά χρόνια και πάντα ήταν άψογος σε όλα. Είναι από τους ανθρώπους που χαίρεσαι να συνεργάζεσαι και η προσφορά του στο ποδόσφαιρο τόσο της Αμφιλοχίας όσο και συνολικά της Αιτωλοακαρνανίας είναι μεγάλη.

Η απόφασή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας είναι σεβαστή, αλλά σίγουρα στοιχίζει. Του εύχομαι ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και σε ότι επιλέξει να ασχοληθεί και εύχομαι και ο Νέος Αμφίλοχος να βρει το δρόμο του και να βρεθεί ξανά σύντομα εκεί που αξίζει".