Έναρξη προετοιμασίας, τέσσερις αποχωρίσεις και δυο ανανεώσεις για την ΑΕ Ευηνοχωρίου

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Προετοιμασία

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 ορίσθηκε η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, για τη νέα ποδοσφαιρική  χρονιά.

Οι εξελίξεις στην ομάδα μας είναι καθημερινές και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ και το σύνολο των ποδοσφαιριστών θα είναι στη διάθεση του Θανάση Διαμαντόπουλου

Λύση συνεργασίας

Λύθηκε η συνεργασία με τέσσερις ποδοσφαιριστές για την Α.Ε. Ευηνοχωρίου. Συγκεκριμένα οι Γιάννης Χαλαζιάς, Αργύρης Κοσμάς, Θανάσης Παλιάτσας και Γιάννης Μιχαλόπουλος, αποχώρησαν από το σύλλογο μας.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας, ευχαριστεί τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια και υγεία.  

Κωνσταντίνος Κοντομήτσος

Σε συμφωνία ήρθε η ομάδας μας με τον  νεαρό πολύ έμπειρο αριστεροπόδαρο αμυντικό Κώστα Κοντομήτσο. Μετά την περσινή χρονιά και τα εκπληκτικά παιχνίδια του Κοντομήτσου, η επιθυμία του Δ.Σ. της ομάδας μας για παραμονή του έμπειρου αμυντικού στην ομάδα μας ήταν μεγάλη.

Ευχόμαστε στο ποδοσφαιριστή μας  μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Γιώργος Αλμπάνης

Της υπηρεσίες του θα προσφέρει και τη νέα χρονιά στην Α.Ε. Ευηνοχωρίου, ο επιθετικός - δεινός σκόρερ Γιώργος Αλμπάνης. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν τυπική διαδικασία. Την περσινή χρονιά ο Αλμπάνης ήταν ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας, προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις.

Γιώργο σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr