Πρώτη μεταγραφική κίνηση με Νίκο Παλιάτσα για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Τη πρώτη του μεταγραφική κίνηση ανακοινώνει ο Αστέρας Μεσολογγίου για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με την απόκτηση του Νίκου Παλιάτσα, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Νίκος Παλιάτσας, είναι 28 χρόνων και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα από την Α.Ε. Μεσολογγίου, συνέχισε στις ομάδες της Αχαΐας, Νίκη Προαστίων και Μέγας Δικέφαλος Ρίου. Ακολούθως αγωνίστηκε στην Α.Ε. Ευηνοχωρίου, στον Αλικυρναϊκό Αγ. Θωμά, στον Εθνικό Γούρια, ενώ στη περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Α.Ο. Πενταλόφου.

Συγχρόνως θα προσφέρει και τις υπηρεσίες του στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Μεσολογγίου, αναλαμβάνοντας υποστηρικτικό ρόλο σε αυτή.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται να ανακοινωθούν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας σε παίκτες που ήδη προπονούνται με την ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε το νέο παίκτη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνεργασία, υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες!!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr