Πήρε και Νίκο Ρισβά ο Αστέρας Μεσολογγίου

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Νίκου Ρισβά, ο οποίος θα αγωνισθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Είναι η δεύτερη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας που στοχεύει στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής για το νέο πρωτάθλημα.

Ο 34χρονος επιθετικός Νίκος Ρισβάς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Α.Ε. Μεσολογγίου,- αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους– και όλα αυτά τα χρόνια έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες της περιοχής μας, όπως στην Αναγέννηση Μεσολογγίου (αγωνίστηκε δύο διαφορετικοί περίοδοι), στο Μεσολόγγι 2008, στον Γ.Ο. Μεσολογγίου, στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου, στον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά και τελευταία ομάδα στην Α.Ε. Ευηνοχωρίου.

Είναι μια σημαντική προσθήκη για το ρόστερ της ομάδας μας καθώς η απόκτησή του θα προσδώσει εμπειρία και ποιότητα στην επίθεση.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον παίκτη στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχεται υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες!!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr