Φιλική νίκη επί του Ομήρου για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Νέα νίκη πέτυχε ο Αστέρας Μεσολογγίου επικρατώντας με 4-1 του Όμηρου Νεοχωρίου, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη τη Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, το βράδυ, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”.

Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα μας έδειξε πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, δείχνοντας ότι φέτος το μπόλιασμα παλιών και έμπειρων παικτών σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και το ταλέντο των νεαρών της παικτών θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, με αλληλοκαλύψεις στην άμυνα, ωραίους αυτοματισμούς στο κέντρο του γηπέδου και άπλωμα του παιχνιδιού στην επίθεση, οι παίκτες του Αστέρα Μεσολογγίου παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν το φιλικό. Ο προπονητής μας σαφώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών, είδε αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού που δουλεύει όλο αυτό το καιρό στη προετοιμασία.

Από την άλλη πλευρά, ο Όμηρος Νεοχωρίου σαφώς διαφοροποιημένος από τα προηγούμενα χρόνια, με πολλούς νεαρούς παίκτες που προωθεί η ομάδα, δείχνει ότι βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση, προωθώντας παίκτες από τις Ακαδημίες του σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους παίκτες. Χρειάζεται ακόμα όμως πολύ δουλειά και αρκετή υπομονή.

Για την ιστορία, ο Αστέρας προηγήθηκε στο Α’ ημίχρονο με 3-1, έχοντας δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τα γκολπόστ του Όμηρου Νεοχωρίου. Σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Γιαβρούτας για το 1-0, παίρνοντας το ριμπάουντ σε απόκρουση του τερματοφύλακα του Όμηρου στο άστοχο πέναλτι του Γερατσιάν, το 2-1 πέτυχε από κοντά με πλασέ ο Γερατσιάν σε ατομική προσπάθεια του Γαβρίνα και το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπαρούση.

Στο Β’ ημίχρονο οι προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή του και ο Αστέρας πέτυχε και 4ο γκολ με σκόρερ το Στάθη, από πάσα του Ρισβα.

Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης ξεκίνησε με τους:

Μάντης, Παλιάτσας, Τάσσος, Μπαρμπαρούσης, Γερατσιάν, Κουμπαρούλης, Μπελάλης, Σιαμήτρος Β., Μαυραγάνης, Γιαβρούτας, Γαβρίνας

Επίσης έπαιξαν οι: Στάθης, Ρισβάς Δ, Κουφός, Σιαμήτρος Γ., Ρονάλντο, Τσεκρέζι, Ρισβάς Ν., Νούλας, Ελένης, και Μαρκάτος.

Πηγη: asterasmessolonghi.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr