Την Αναγέννηση Στάνου υποδέχεται στη πρεμιέρα ο Αστέρας Μεσολογγίου

Πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος περιόδου 2021-22 και ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδέχεται την Αναγέννηση Στάνου στο Μεσολόγγι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί- καιρού επιτρέποντος –  το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, στις 4:00 μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου” Θ. Πασσιόπουλος”.

Με την ψυχολογία με το μέρος των παικτών και του προπονητή, μετά τη σπουδαία πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά όλη τη βδομάδα για τη πρεμιέρα απέναντι σε μία εκ των φαβορί του πρωταθλήματος, Αναγέννηση Στάνου.

Ο προπονητής μας Ιωάννης Ντζιβανάκης θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες, η ομάδα δηλώνει έτοιμη για το πρωτάθλημα που ξεκινά και είναι αισιόδοξη ότι θα έχει θετικό ξεκίνημα επί ενός αρκετά δυνατού αντιπάλου.

Η ομάδα της Στάνου ενισχύθηκε αρκετά το φετινό καλοκαίρι, έχει από τα μεγαλύτερα μπάτζετ του πρωταθλήματος και στοχεύει στον πρωταθλητισμό και στην άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε για το Κύπελλο εντός έδρας του Παναιτωλικού Κ19 με 3-0, ενώ η Αναγέννηση Στάνου έμεινε εκτός συνέχειας Κυπέλλου, χάνοντας στη παράταση από τον Παναγρινιακό με 1-0, εκτός έδρας.

Η διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθε!

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr