Πανέτοιμος για τον αγώνα με τη Καμαρούλα ο Αστέρας Μεσολογγίου

Επιστροφή στη ποδοσφαιρική δράση για τον Αστέρα Μεσολογγίου μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, υποδεχόμενος τον Αστέρα Καμαρούλας στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 4:00 μ.μ. Ο αγώνας θα γίνει στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22.

Ο προπονητής της ομάδας μας Ι. Ντζιβανάκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις οι τραυματίες Σχώρης, Ντίμο και Βρέττας, που δεν αγωνίστηκαν στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και είναι έτοιμοι για το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Μόνος αμφίβολος για τον αγώνα είναι ο Παναγιωτόπουλος, με τις ελπίδες συμμετοχής του να είναι υπέρ.

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντίπαλοι σε αυτή τη Κατηγορία, καθώς πέρυσι δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν μεταξύ τους λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Αστέρας Καμαρούλας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με το αριστερό, καθώς τη προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Απόλλων Θέρμου 1957 με σκορ 1-4.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.