Λαβωμένος υποδέχεται την ΑΕ Αγίου Δημητρίου ο Αστέρας Μεσολογγίου

Λάβωβένος αλλά με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδέχεται την ομάδα της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, το μεσημέρι στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”. Ο αγώνας αυτός θα γίνει για την 6η Αγωνιστιοκή του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλαοκαρνανίας.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Νεοχώρι για την ομάδα μας, ο προπονητής  Ι. Ντζιβανάκης ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του Σαββατιατικου παιχνιδιού με αρκετά προβλήματα απουσιών παικτών. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν από την αυριανή αναμέτρηση οι Τάσσος, Στάθης, Σχώρης, Ρισβάς λόγω τραυματισμού, οι Σιαμήτρος Βασίλης και Γιώργος για προσωπικούς λόγους καθώς αμφίβολοι είναι οι Μαυραγάνης και Μπελλάλης που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Παρόλο αυτά υπάρχει αισιοδοξία ότι οι παίκτες που θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή μας θα ανταποκριθούν επάξια στις απαιτήσεις του δύσκολου αγώνα  με την ομάδα του Αγρινίου.

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντίπαλοι στην Α’ Κατηγορία και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Αστέρα που θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρας και να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με τον Όμηρο Νεοχωρίου, ενώ η ομάδα της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας εντός έδρας του Αστέρα Καμαρούλας με 4-1.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr