Σημαντική δωρεά της κα Περσεφόνης Πιστιόλη στον Αστέρα Μεσολογγίου

Σε μια ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 το πρωί, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ενωσιακού γηπέδου Μεσολογγίου ” Θ. Πασσιόπουλος”, η κα Περσεφόνη Πιστιόλη, υποψήφια βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Νόμου Αιτωλοακαρνανίας, δώρισε στον Σύλλογό μας έναν αυτόματο φορητό απινιδωτή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Ν. Καραπάνος, ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Δ. Βισβίκης, και ο Διοικητής Τροχαίας Μεσολογγίου κ. Κ. Γκερέκος, καθώς και προπονητές των Ακαδημιών μας κ. Γιώργος Πετσίνης και Ιωάννης Ντζιβανάκης.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Αστέρα Μεσολογγίου, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Σταμάτης παρέλαβε τον εξοπλισμό και ο Αντιπρόεδρος κ. Ντίνος Γιαννόπουλος ευχαρίστησε την κα Πιστιόλη για την πρωτοβουλία της να μας δωρίσει ένα σημαντικό υγιεινομικό εργαλείο που χρειαζόταν να βρίσκεται στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις όπου αθλούνται καθημερινά μεγάλος αριθμός αθλητών, τόσο της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου όσο και της Ακαδημίας ποδοσφαίρου με συμμετοχή 180 περίπου παιδιών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, ενημέρωσαν και εκπαίδευσαν από το Ε.Κ.Α.Β. Αγρινίου και του τμήματος Εκπαίδευσης η κα Θεοδώρα Τσιώλη και η κα Βασιλική Βασιλόγιαννη, οι οποίες αφού μας ενημέρωσαν σχετικά με τα καρδιοαναπνευστικά επεισόδια που συμβαίνουν και στο χώρο του αθλητισμού – μόλις χθες συνέβη ένα παρόμοιο περιστατικό σε γήπεδο του Νομού μας- μας εξήγησαν- εκπαίδευσαν σχετικά με τις πρώτες βοήθειες που μπορεί κάποιος να προσφέρει καθώς και τη χρήση του αυτόματου απινιδωτή σε ανάλογες καταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρίσταντο και αρκετοί παίκτες της ομάδας μας και μάλιστα εκπαιδεύτηκαν στη παροχή πρώτων βοηθειών σε καρδιοαναπνευτικό επεισόδιο, καθώς και τη δυνατότητα χρήσης του αυτόματου απινιδωτή.

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά την κα Περσεφόνη Πιστιόλη για την αξιέπαινη πρωτοβουλία να μας δωρίσει έναν απινιδωτή, ελπίζουμε δε η σπουδαία αυτή κίνησή της να βρει και άλλους μιμητές και να ενισχύουν όπου είναι αναγκαίο κάθε φορά με ανάλογες κινήσεις. Ως ελάχιστη ανταπόδοση ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ι. Ντζιβανάκης χάρισε στη κα Πιστιόλη μία φανέλα του Αστέρα Μεσολογγίου!

Επίσης, ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του Ε.Κ.Α.Β. Πατρών κα Αγγελικκή Κανελοπούλου για την δυνατότητα παρουσίας των εκπαιδευτριών κας Τσιώλη και κας Βασιλόγιαννης, οι οποίες με απλό και κατανοητό λόγο μας εκπαίδευσαν στην παροχή πρώτων βοηθειών και στη χρήση του σημαντικού εργαλείου του απινιδωτή.

Τέλος, θεωρούμε ότι η ανάλογη εκπαίδευση αλλά και η ύπαρξη ενός απινιδωτή σε όλους τους αθλητικούς χώρους του Νομού μας είναι αναγκαία και επιβεβλημένη, ώστε να προλαμβάνονται περιστατικά και να σώζονται ζωές συνανθρώπων μας!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr