Στο Αντίρριο ταξιδεύει το Σάββατο ο Αστέρας Μεσολογγίου

Με τον Ατρόμητο Αντιρρίου αγωνίζεται ο Αστέρας Μεσολογγίου, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, το μεσημέρι, στο γήπεδο του Αντιρρίου, στα πλαίσια της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά από απραξία αγώνων δύο εβδομάδων, λόγω της αναβολής του αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον Τρίκαρδο Κατοχής, η ομάδα μας καλείται να δώσει τρεις αγώνες μέσα σε 8 ημέρες. Ο αγώνας του Σαββάτου με τον Ατρόμητο είναι αρκετά σημαντικός για τον Αστέρα Μεσολογγίου που θέλει να παραμείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής Ι. Ντζιβανάκης είδε όλους τους παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις και δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για το Σαββατιάτικο αγώνα. Όλοι οι παίκτες θα τεθούν στη διάθεσή του και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Ατρόμητος Αντιρρίου μόλις τη προηγούμενη αγωνιστική πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στο γήπεδο του με 4-2 επί του Αστέρα Καμαρούλας, ενώ ο Αστέρας Μεσολογγίου δεν αγωνίστηκε τη προηγούμενη αγωνιστική λόγω τεχνικού προβλήματος στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.