Ήττα με κάτω τα χέρια στο Αντίρριο για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Την ήττα γνώρισε στο Αντίρριο ο Αστέρας Μεσολογγίου, χάνοντας με 3-1 από τον Ατρόμητο Αντιρρίου, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, το μεσημέρι, για την 9η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από μια ηλιόλουστη ημέρα που έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς φίλους της τοπικής ομάδας να το παρακολουθήσουν.

Όταν χάνεις κλασσικές ευκαιρίες να προηγηθείς ακόμα και με δύο γκολ διαφορά στο παιχνίδι και τις σπαταλάς, τότε η μπάλα τιμωρεί. Αυτό το έργο παίχτηκε στο Αντίρριο, με τον Αστέρα Μεσολογγίου να χάνει πέναλτι και ανεπανάληπτο τετ-α-τετ ώστε να προηγηθεί αυτός στο σκορ και να ελέγξει το παιχνίδι. Στο β’ ημίχρονο δεν υπήρχαν οι παίκτες στου Αστέρα στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον οι γηπεδούχοι και πέτυχαν αυτοί δύο γκολ και κέρδισαν τον αγώνα.

Το Α’ ημίχρονο, με το καλημέρα, ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Στημένη φάση και γκολ από το πουθενά! Παρόλο αυτά ο Αστέρας πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης που ήρθε γρήγορα και προς το τέλος του ημιχρόνου έχασε πέναλτι και κλασσικές ευκαιρίες σε τετ-α-τετ να πάει στο ημίχρονο με ανατροπή σκορ.

2′ ΓΚΟΛ και 1-0 για τους γηπεδούχους με σκόρερ το Ευθυμιόπουλο. Σε κόρνερ από δεξιά χτυπήθηκε μες τη μικρή περιοχή και στο πρώτο δοκάρι του Μάντη, ο Τάσσος με τον σκόρερ πήδηξαν προς τη μπάλα, ο Ευθυμιόπουλος βρήκε τόσο τη μπάλα με το κεφάλι ώστε να αιφνιδιάσει τον Μάντη και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ.

Ωραίο σουτ του Μπελλάλη για τον Αστέρα Μεσολογγίου, έξω από τη περιοχή, η μπάλα πέρασε ακριβώς δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα, άουτ.

13′ ΓΚΟΛ και ισοφάριση για τον Αστέρα Μεσολογγίου σε 1-1. Ο Μπελλάλης εκτέλεσε με σέντρα, φάουλ πλάγια και δεξιά για τον Αστέρα, ο Γερατσιάν πρόλαβε την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

32΄Ευκαιρία για τον Αστέρα, σε ωραίο συνδυασμό Παλιάτσα- Σιαμήτρου και Γερατσιάν, ο τελευταίος έβγαλε ωραία σέντρα αλλά το πλασέ του Γιαβρούτα μες τη περιοχή πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

38΄Πέναλτι για τον Αστέρα, όταν σε ωραία κάθετη βαθιά μπαλιά του Τάσσου στον Γιαβρούτα, αυτός μπήκε από πλάγια αριστερά μες στη περιοχή, τσίμπησε τη μπάλα προ του Μαστροκώστα που με προβολή τον ανέτρεψε καθαρά και ο διαιτητής κοντά στη φάση καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Γιαβρούτας, αλλά το δυνατό σουτ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα, άουτ!

43′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να πετύχει γκολ, όταν ο Ρονάλντο από δεξιά έβγαλε τη σέντρα στη καρδιά της μικρής περιοχής των γηπεδούχων, ο Γιαβρούτας αφύλαχτος προ της εστίας έπιασε τη κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.

45′ Νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν σε σέντρα από δεξιά του Παλιάτσα, μες τη μικρή περιοχή από αριστερά, μόνοι τους, ο Μπελλάλης αρχικά πλάσαρε τον τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε ασθενώς, στην επαναφορά έφτασε στο Γιαβρούτα που προσπάθησε να ντριπλάρει τον τερματοφύλακα, αλλά με υπερένταση απέκρουσε και απομάκρυναν οι αμυντικοί τον κίνδυνο.

Στο Β’ ημίχρονο οι παίκτες του Αστέρα δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας μέχρι τώρα. Οι παίκτες του Ατρομήτου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να κερδίσουν και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ και να πάρουν μία πολύτιμη για αυτούς νίκη. Οι όποιες αλλαγές του προπονητή μας δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού και σίγουρα αυτή η ήττα πονάει όλους με τον τρόπο που ήρθε. Χαρακτηριστικά, ο Αστέρα πραγματοποίησε τη πρώτη του καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού!

49′ Πρώτη ευκαιρία στο β’ ημίχρονο για τον Ατρόμητο Αντιρρίου όταν ο Κατσικάς από δεξιά έβγαλε τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ του Ζαχαρόπουλου έφυγε ψηλά άουτ.

54′ Προσπάθεια του Ζαχαρόπουλου για το Αντίρριο, έβγαλε κάθετη πάσα στον Κατσικά, αυτός μπήκε στη περιοχή, μαρκαρίστηκε από τον Τάσσο, συνέχισε  όμως τη προσπάθεια και προ του Μάντη, ο Μανέτας τη τελευταία στιγμή κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ, προτού προλάβει να πλασάρει ο επιθετικός του Ατρομήτου.

55′ ΓΚΟΛ και 2-1 για τον Ατρόμητο Αντιρρίου πάλι από στημένη φάση, στο κόρνερ που εκτελέστηκε, μόνος αφύλαχτος στη καρδιά της μικρής περιοχής του Αστέρα, ο Αμπντέλ έπιασε τη κεφαλιά για να τη στείλει στα δίχτυα του ανήμπορού να αντιδράσει Μάντη.

60′ Φάουλ για τον Αστέρα σε πολύ καλό σημείο, λίγο έξω από τη κεντρική γραμμή της μεγάλης περιοχής του Αντιρρίου, το εκτέλεσε ο Μπαρμπαρούσης αλλά πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα, άουτ.

63′ Επικίνδυνο φάουλ για τον Ατρόμητο, λίγο έξω από τη περιοχή του Αστέρα και σε καλό σημείο, το εκτέλεσε απευθείας ο Παπαποστόλου αλλά ο Μάντης έπεσε ωραία στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε τη μπάλα.

71′ ΓΚΟΛ και 3-1 για τον Ατρόμητο, όταν από πλάγια αριστερά, μπήκε στη περιοχή του Αστέρα ο Ευθυμιόπουλος, έκανε τη σέντρα-σουτ και αιφνιδίασε τον Μάντη που είδε τη μπάλα να περνάει δίπλα από τη κλειστή του γωνία και κα καταλήγει στα δίχτυα του.

91′ Πρώτη και τελευταία ευκαιρία για τον Αστέρα στο β’ ημίχρονο, όταν σε σέντρα από δεξιά του Σχώρη στη περιοχή του Αντιρρίου, ο Γαβρίνας πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με ψιλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να σκοράρει αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

Άψογη η διαιτησία των κ.κ. Καζανά, Ροδάτου και Μπαξά.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Μάντης, Γερατσιάν (46′ λ.τ. Μανέτας), Μπαρμπαρούσης, Τάσσος, Παναγιωτόπουλος, Μπελλάλης, Ρονάλντο (46′ Γαβρίνας), Παλιάτσας (80′ Σχώρης), Μαυραγάνης (60′ Αγγελάκης), Γιαβρούτας, Σιαμήτρος Β. (60′ Μάκα)

Στον πάγκο ήταν επίσης οι : Τσερίκου, Μαρκάτος, Κουτσομπίνας και Σιαμήτρο Γ.

Πηγη: asterasmessolonghi.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr