Τον Τρίκαρδο υποδέχεται αύριο στο εξ αναβολής παιχνίδι ο Αστέρας

 

 

Να επιστρέψει στην ηρεμία θέλει ο Αστέρας Μεσολογγίου στον αυριανό αγώνα με τον Τρίκαρδο Κατοχής, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 8η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ” Θ. Πασσιόπουλος”, αύριο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης στις 3:00 μ.μ.

Μετά από δύο διαδοχικά ανεπιτυχή  παιχνίδια, όπου η ομάδα μας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ο προπονητής της ομάδας προετοιμάζει τους παίκτες για το δύσκολο παιχνίδι που έχει μπροστά του, αύριο, με αντίπαλο τον δυνατό Τρίκαρδο Κατοχής. Ένα κομβικό παιχνίδι καθώς αναζητά τη νίκη που θα δώσει νέα ώθηση στην ομάδα μας. Με αρκετές απουσίες θα εμφανιστεί στον αγώνα αυτό ο Αστέρας Μεσολογγίου καθώς να απουσιάσουν οι Γερατσιάν,  Κουμπαρούλης, Αγγελάκης, Ντίμο και Στάθης. Παρόλο αυτά οι παίκτες που είναι στην αποστολή νιώθουν έτοιμοι, γνωρίζουν τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα και ευελπιστούν σε νίκη -ανάσα.

Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου ηττήθηκε στο Αντίρριου από τον τοπικό Ατρόμητο με 3-1 ενώ ο Τρίκαρδος Κατοχής κέρδισε εντός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι τον Όμηρο Νεοχωρίου με 2-0 και κατεβαίνει στο παιχνίδι με καλή ψυχολογία.

Θυμίζουμε στους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr