Προσφορά τροφίμων στη «Κιβωτός του Κόσμου» από τον Αστέρα Μεσολογγίου

 

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και με αίσθημα αλληλεγγύης προς τα παιδιά που φιλοξενούνται στη «Κιβωτός του Κόσμου», συγκέντρωσε τρόφιμα που απεστάλησαν στη Κιβωτό του Κόσμου Ηπείρου, που βρίσκεται στην ορεινή και ακριτική  Πωγωνιανή Ιωαννίνων μόλις εννιακόσια πενήντα μέτρα από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα.

Η προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε από όλους τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στα τμήματα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Ενόργανης Γυμναστικής του Συλλόγου μας και χάρη στην άμεση ανταπόκρισή τους, συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός τροφίμων που στάλθηκαν μέσω των ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας στη Κιβωτό του Κόσμου Ηπείρου. Η όλη προσπάθεια συντονίστηκε και υποστηρίχθηκε από όλους τους προπονητές και γυμναστές του Συλλόγου μας.

Εμείς, ως Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς των παιδιών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί! Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας για την δωρεάν αποστολή των δεμάτων και την άμεση παράδοσή τους στη «Κιβωτός του Κόσμου».

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας, στους γονείς τους και στους προπονητές Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr