Νέα απώλεια βαθμών για τον Ναυπακτιακό Αστέρα


Ακόμη ένα παιχνίδι που ο Ναυπακτιακός άφησε βαθμούς και  συγχρόνως βρέθηκε στη τρίτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας πίσω από ΑΕΜ και Όμηρο.

Ο Προμηθέας έχει δείξει πως δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος  και στον πρώτο γύρο αλλά και στο παιχνίδι του Σαββάτου. Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως η ομάδα της Ναυπάκτου κάνει κοιλιά στα τελευταία παιχνίδια χωρίς να μπορεί να βρεί λύσεις επιθετικά  κάτι που τις έχει στοιχίσει σε δύο αγωνιστικές τέσσερις βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι ο Προμηθέας με το ξεκίνημα θα ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Καλαβριζιώτη στο 6′ όμως ο διαιτητής του αγώνα θα έχει αντίθετη άποψη.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Σ. Σταύρου θα ισορροπήσουν το παιχνίδι και θα πάρουν τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησαν να απειλούν ιδιαίτερα τον Γκασούκα.Σπουδαιότερη φάση στο πρώτο ημίχρονο στο 35′ το σουτ του Βρουσάι που θα το αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γκασούκας.

Στην επανάληψη το παιχνίδι θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με τον Ναυπακτιακό να προσπαθεί να φτάσει στο γκόλ όμως η καλή άμυνα των γηπεδούχων και ο εξαιρετικός Γκασούκας κράτησαν το μηδέν.

Στη συνέχεια τα πράγματα για του φιλοξενούμενους έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν στο 80′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Θωμόπουλος. Έτσι ο Προμηθέας θα πάρει ένα υπερπολίτιμο βαθμό και ρίξει τον Ναυπακτίακο στη τρίτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί πως και οι γηπεδούχοι βρέθηκαν  να αγωνίζονται για περίπου δύο λεπτά με δέκα παίκτες ύστερα από αποβολή του Μπαλαμπάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το φιλμ του αγώνα:

12′ Σούτ του Ανδριτσόπουλου η μπάλα θα περάσει άουτ.

16’Γυριστό σούτ του Θωμόπουλου σουτ του Βρουσάι η μπάλα ψηλά άουτ.

19′ Σέντρα σούτ του Βρουσάι η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

35’Σουτ του Βρουσάι θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γκασούκας.

42′ Σούτ του Πιστιόλη μέσα από την περιοχή θα διώξει σε κόρνερ ο Γκασούκας.

48′ Εκτέλεση κόρνερ του Γεωργίου κεφαλιά του Γιαβρούτα η μπάλα άουτ.

62′ Σούτ του Καζανά η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και σταματάει στο κάθετο δοκάρι.

70’Σούτ του Καραγιάννη η μπάλα λίγο άουτ.

76′ Σέντρα  από τον Καραγιάννη κεφαλιά του Αδραχτά μπλοκάρει ο Γκασούκας.

80′ Δέυτερη κίτρινη στον Θωμόπουλο ο Ναυπακτιακός μένει με παίκτη λιγότερο.

85′ Εκτέλεση φάουλ του Θανασιού φάση διαρκείας στη περιοχή του Γκασούκα όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα διώξει σε κόρνερ.

89′ Σούτ του Βρουσάι η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

91’Δεύτερη κίτρινη στον Μπαλαμπάνη και ο Προμηθέας με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ναυπακτιακός υποδέχεται στο Παπαχαραλάμπειο τον Όμηρο Νεοχωρίου και ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την ΑΕΜ στο Μεσολόγγι.

Προμηθέας Χάλκειας: Γκασούκας, Μπαλαμπάνης, Παγανιάς, Δημητρόπουλος, Καζανάς, Μυλωνάς Χρ., Ψυχογιός(81′ Κυρίτσης), Κάκκος, Καλαβριζιώτης(90′ Ράμμος), Γιαβρούτας, (66′ Ταμπάκης), Γεωργίου.

Ναυπακτιακός: Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Θωμόπουλος, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Θανασιός(61′ Αδραχτας), Καραγιάννης, Βρουσάι, Πιστιόλης, Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος(61′ Αδραχτάς).

www.nafpaktianews.gr