Αστέρας Μεσολογγίου: Επιστροφή Σταθή και Χαμοσφακίδη, στις 19 Αυγούστου η πρώτη

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν 2019-20, υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Ντζιβανάκη, Μια χρονιά με στόχους και φιλοδοξίες που ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση θα παρευρεθούν όλοι σχεδόν οι παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας, ενώ αναμένονται στο επόμενο διάστημα να ανακοινωθούν και κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν στο ρόστερ του Αστέρα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή στην οικογένεια του Αστέρα δύο παλιών φίλων και παικτών της ομάδας, οι οποίοι μέσα από νέο πια ρόλο και θέση. θα ενταχθούν στο τεχνικό επιτελείο του Αστέρα.

Πρόκειται για τους Μάκη Σταθή ο οποίος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή  και Διονύση (Ντέμη) Χαμοσφακίδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού του Αστέρα. 

Τους καλωσορίζουμε πάλι στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε δύναμη, υγεία και καλή επιτυχία !!!!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr