Σφράγισε την πρώτη στον όμιλο ο ΑΟ Ρηγανά

Ο Α.Ο. Ρηγανά ήθελε θεωρητικά μια νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά την πρωτιά στο 2ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και την πέτυχε με το 2 - 0 απέναντι στην Α.Ε. Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα του Βαγγέλη Κοτρότσου με το αποτέλεσμα αυτό θα βρεθεί επικεφαλής στον 5ο Όμιλο των μπαράζ ανόδου και θα ξεκινήσει με 4 βαθμούς, ενώ γνωρίζει και τον ένα από τους τρεις αντιπάλους της που θα είναι ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας.

Από την πλευρά της η Ένωση τερμάτισε στην 3η θέση, θα ξεκινήσει τα μπαράζ με ένα βαθμό στον 4ο Όμιλο, αλλά όλους τους αντιπάλους της θα τους μάθει την επόμενη εβδομάδα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με κεφαλιά του Αριστόπουλου και στο 28΄ και στο 42΄ είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Καλογεράκη να "καθαρίσουν" το παιχνίδι. Στο 44΄ ο Ζώγας είχε μια ευκαιρία για την Ένωση, με το 1 - 0 να παραμένει στο ημίχρονο.

Στο 59ο λεπτό ο Αριστόπουλος με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλογεράκη έκανε το 2 - 0. Στη συνέχεια ο Ζώγας είχε μια καλή στιγμή, όμως δε νίκησε το Σπυρόπουλο και οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν καλά το προβάδισμά τους και πανηγύρισαν την πρωτιά στον Όμιλο, που τους βάζει σε θέση "οδηγού" στα μπαράζ ανόδου.

Το φιλμ του αγώνα.

18΄ Ο Πελεκάνος κυνηγάει μια θεωρητικά χαμένη μπαλιά, κλέβει τη μπάλα και σουτάρει από πλάγια αριστερά, με το Σαμαρά να αποκρούει με διπλή προσπάθεια.

19΄ Σουτ του Τσοπανά απέκρουσε ο Σπυρόπουλος.

20΄ Σουτ του Βελέντζα η μπάλα έφυγε άουτ.

20΄ Γκολ. Πάσα του Τύμπα στον Κωστόπουλο που κάνει τη σέντρα από δεξιά και ο Αριστόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.

23΄ Πάσα του Βαγενά στον Πελεκάνο που κάνει το πλασέ και η μπάλα έφυγε άουτ.

28΄ Γύρισμα του Αριστόπουλου από αριστερά ο Καλογεράκης σε κενή εστία δε βρήκε καλά τη μπάλα, που πέρασε παράλληλα.

31΄ Σέντρα του Κωστόπουλου από δεξιά ο Αριστόπουλος "έστρωσε" στον Τζωρτζόπουλο, που σούταρε πάνω από το δοκάρι.

42΄ Μακρινό σουτ του Στεργίου έδιωξε ο Σαμαράς και στην επαναφορά ο Καλογεράκης από κοντά πλάσαρε και έδιωξε ο Σαμαράς.

44΄ Πλασέ του Ζώγα έδιωξε ο Σπυρόπουλος.

56΄ Κεφαλιά πάσα του Βελέντζα στο Φάτσαλη που έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Σπυρόπουλος.

59΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Καλογεράκη από δεξιά ο Αριστόπουλος πρόλαβε τους αμυντικούς και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 - 0.

65΄ Εκτέλεση κόρνερ του Πάνου Μουχάνη ο Βελέντζας πήρε την κεφαλιά και απέκρουσε ο Σπυρόπουλος.

71΄ Ο Ζώγας εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και κάνει το σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

74΄ Εκτέλεση φάουλ του Καλογεράκη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

81΄ Γέμισμα του Αριστόπουλου ο Πελεκάνος βγαίνει στην "πλάτη" της άμυνας, αλλά ανοίγει το κοντρόλ και βγαίνει και μαζεύει ο Σαμαράς.

Α.Ο. ΡΗΓΑΝΑ (Βαγγέλης Κοτρότσος): Σπυρόπουλος, Κωστόπουλος, Στεργίου, Σαγάνας, Κωστής, Βαγενάς, Αριστόπουλος (87΄ Αθανασίου), Τζωρτζόπουλος, Πελεκάνος, Τύμπας, Καλογεράκης (90΄ Ζήσης).

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Θόδωρος Μουχάνης): Σαμαράς, Καλοκαίρης, Ζώγας, Καντερές (84΄ Μπαλωμένος Θ.), Τσοπανάς, Μπουλιέρης, Φάτσαλης, Μουχάνης Ε. (74΄ Μπάνης), Βελέντζας, Μουχάνης Π., Κωστακιώτης.

Πηγή | websports.gr