Σε πολύ καλό κλίμα και με αισιοδοξία η ''πρώτη'' για τον Άρη Αιτωλικού

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας, 13 Σεπτεμβρίου 2021, στο γήπεδο των Παλαιμάχων στην Αστροβίτσα Αιτωλικού, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη αισιοδοξία και σε ευδιάθετο κλίμα η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της προετοιμασίας, για την νέα αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι, αλλά και νεαροί ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας που θα ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα, προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου, Γιάννη Κοντού και Νίκου Καβαλιέρη, (απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο κ. Γιώργος Κατσούλας), τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας σχετικά με την προστασία από τον Govid - 19.

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση για την νέα αγωνιστική σεζόν 2021-22 ήταν τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, ο Πρόεδρος Καστανάς Κώστας, ο Γεν. Γραμματέας Αργυρόπουλος Κώστας και ο Ταμίας Κτιστόπουλος Τάσος, καθώς και αντιπροσωπεία από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, όπου ευχήθηκαν σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία πάνω απ'ολα και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ