Νίκη για την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς επί του Αστέρα Αγρινίου με 2-0

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς – Αστέρας Αγρινίου 2-0

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 του Αστέρα Αγρινίου, «κλείνοντας» έτσι νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για το 2021.

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά «μουδιασμένα» στο πρώτο ημίχρονο και τα πρώτα είκοσι λεπτά ήταν αναγνωριστικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με το παιχνίδι να γίνεται κυρίως στο κέντρο του γηπέδου και με αρκετές αντεπιθέσεις, χωρίς όμως κάποια από αυτές να δημιουργήσει την κατάλληλη ευκαιρία για κάποιο γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στον αγωνιστικό χώρο και έβγαζαν περισσότερη διάθεση, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το «χατίρι» να μπει στα δίχτυα κι έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 0-0.

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ μπήκαν από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησαν να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Ταμανίδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αμυνθούν για να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους, αλλά η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 61ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σανιδά η μπάλα πέρασε από όλους τους παίκτες που ήταν στη μικρή περιοχή και κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Καρβούνης με ένα ωραίο γυριστό σουτ την έστειλε στη δεξιά γωνία του Ταμανίδη, ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΠ. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για να πετύχουν κι άλλο τέρμα και να «κλειδώσουν» το ματς, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες. Στο 81ο λεπτό ο Καραγιάννης θα μπει στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και θα σουτάρει με τον Ταμανίδη να αποκρούει αρχικά και στη συνέχεια ο Άγγελος Καραΐσκος από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα διαμορφώσει το τελικό 2-0. Στο 87ο λεπτό οι παίκτες της ΑΕΠ είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ, όταν ο Σανιδάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Μαρκόπουλος, Πατογιάννης, Ντζουμάνης, Ντότσικας, Καραΐσκος Θ. (70’ Ντότσι), Σανιδάς, Καρβούνης (78’ λ.τ. Καραγιάννης), Ράμμος, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος (87’ Μακρυκώστας), Καραΐσκος Α. (83’ Λάππας).

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης): Ταμανίδης, Καραμάνος, Παπαϊωάννου (80’ Λεχουρίτης), Τζελτζές, Κουτρομάνος, Ζωγράφος, Ζώγας (80’ Βασιλάρης), Παχής, Πατσέας, Κωστακιώτης, Γκρίζης Ν. (70’ Μαυριφήδης).

Πηγή: ΑΕΠ FC / Αθλητική Ένωση Παλαιοπαναγιάς (facebook)