Ήττα για την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς στον Αστακό

Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2022 η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, αφού ηττήθηκε στον Αστακό από τον τοπικό Ηρακλή με σκορ 3-2.

Με αρκετές απουσίες βασικών παικτών και με την τύχη εναντίον της, η ομάδα της Ναυπάκτου έχασε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ, όταν η μπάλα χτύπησε σε παίκτη του Ηρακλή και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα και χρεώνοντας το ως αυτογκόλ ο διαιτητής.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 23ο λεπτό με τον Ταφάνι με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 33ο λεπτό η ΑΕΠ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σανιδάς και έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Το σφύριγμα του διαιτητή για τη λήξη του ημιχρόνου έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ηρακλή μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν για την ισοφάριση ξανά. Οι ευκαιρίες χάνονταν εκατέρωθεν από τις δύο ομάδες και είχαν και από ένα δοκάρι η κάθε μία. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 62ο λεπτό, όταν οι παίκτες των γηπεδούχων έφυγαν στην αντεπίθεση απέναντι σε δύο αμυντικούς της ΑΕΠ και ο Κουτρούλης από κοντά με σουτ θα φέρει το ματς ξανά στα ίσια.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι παίχτηκε στη δύναμη και οι δύο ομάδες συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Ζώγας με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρκόπουλου και θα δώσει στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Μαρκόπουλος, Βαβάτσικος, Ντζουμάνης, Πατογιάννης, Ντότσικας, Λαουρδέκης (67’ Καποδίστριας), Λάππας (61’ Καραγιάννης), Σανιδάς, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος (81’ Μακρυκώστας), Ντότσι.

Πηγη: Facebook ΑΕ Παλαιοπαναγιάς

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr