Ισοπαλία για Αστέρα Μεσολογγίου και Οινιάδες


Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ανάμεσα στον Αστέρα Μεσολογγίου και την ΑΕ Οινιαδών.

Όμορφο παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν και έξι τέρματα, που κράτησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης αμείωτο το ενδιαφέρον, με τον νεοαποκτηθεί ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Γούργαρη να σημειώνει και τα τρία τέρματα για την ομάδα του.

Μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός (όπως διαβάσατε εδώ) του Βασίλη Τσιγαρίδα για την ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου στο 43΄.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄γκολ για τον Αστέρα, ασυνεννοησία στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Στάθης συμπάει την μπάλα πριν τον τερματοφύλακα, με πλασέ ο νεαρός Σένια θα κάνει το 1-0.

11΄γκολ για τις Οινιάδες, σέντρα από αριστερά του Παππά, αποδέκτης ο Γούργαρης με πλασέ θα κάνει το 1-1.

13΄σουτ για του γηπεδούχους με τον Κέκελο, με την μπάλα να περναει άουτ.

15΄σουτ του Ράπτη Γ. με υπερένταση σε κόρνερ ο Φιλόπουλος.

16΄γκολ για τον Αστέρα, σέντρα του Σαμαρά με αποδέκτη τον αφύλακτο Σένια, σουτ και 2-1.

28΄αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, στην θέση του Σαμαρά θα περάσει ο Παππάς.

32΄σεντρα από αριστερά του Στάθη, σουτ πάνω στην κίνηση του Σένια θα περάσει ελάχιστα άουτ.

37΄μεγαλη απόκρουση του Καρατζογιάννη σε σουτ του Στάθη.

41΄γκολ για τον Αστέρα, σέντρα από αριστερά του Κέκελου, λάθος απομάκρυνση Καρατζογιάννη, σουτ του Στάθη και 3-1.

43΄διεκδίκηση της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Τσιγαρίδα στον αριστερό αστράγαλο και την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

59΄γκολ για τις Οινιάδες, όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Γούργαρη που θα μειώσει σε 3-2.

66΄εκτέλεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους με τον Παππά, κεφαλιά Ράπτη Γ. σε κόρνερ ο Φιλόπουλος.

84΄γκολ για τις Οινιάδες, κλέψιμο του Γούργαρη που με ατομική ενέργεια και πλασέ θα σημειώσει το τρίτο τέρμα για την ομάδας του και για τον ίδιο 3-3.

Πολλές, και σε αρκετές περιπτώσεις τραβηγμένες οι κίτρινες κάρτες του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παππά, που επέφεραν και τον ανάλογο εκνευρισμό εκατέρωθεν, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δυο βοηθοί κ.κ Ξύστρας Θ. και Γκουτσέλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Δημήτρης Ευθυμίου) Φιλόπουλος, Καλύβας, Κέκελος, Γαντζούδης, Σακαρέλης, Κατσάνος, Σταμάτης Κ, Τσιγαρίδας (λ.τ 46΄Σταθής), Στάθης, Σαμαράς (λ.τ 28΄Παππάς), Σένια (87΄Σταμάτης Ν).

ΟΙΝΙΑΔΕΣ: (Χρήστος Ζαπάντης) Καρατζογιάννης, Μιχάλης, Μπλαχούρας, Σαλονίτης, Ράπτης Γ (80΄Χρυσικός), Αλετράς, Γούργαρης, Παππάς, Σμπόρας, Κάκκος (46΄Τριφιάτης), Ράπτης Γ (80΄Μπερερής).

Επιμέλεια : Μιχάλης Δημητρίου