Ισόπαλο το Αιτωλικιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Δόξα και Άρη Αιτωλικού

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το Αιτωλικιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Δόξα Αιτωλικού και Άρη Αιτωλικού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας το πρωί της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5΄ όταν μετά από γύρισμα του Φράγκου στην περιοχή με πλασέ ο Σύρρος Π. θα κάνει το 1-0.

Ο Άρης θα προσπαθήσει να αντιδράσει και θα έχει ένα δοκάρι στο 8΄ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα, ενώ και μια κεφαλιά του Λύρου στο 15΄ θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Η Δόξα θα ισορροπήσει το παιχνίδι και θα έχει τρεις καλές στιγμές στο 20΄ και στο 30΄ με τον Σύρρο Π., και στο 38΄ με τον Σύρρο Β. οι οποίες όμως θα σταματήσουν πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Κούρτη που με τις αποκρούσεις του θα κρατήσει το σκορ στο 1-0 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με τον Άρη να προχωράει σε δυο αλλαγές με τον Φιλόπουλο και τον Μπαστάνη να περνούν στον αγωνιστικό χώρο.

Η πίεση του Άρη θα αποφέρει καρπούς στο 71΄όταν ο Μπαστάνης θα κάνει την σέντρα στην περιοχή, με τον Αργυρόπουλο με σουτ πάνω στην κίνηση να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν θα καταγραφεί κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

5΄ΓΚΟΟΛ, γύρισμα από δεξιά στην περιοχή του Φράγκου, πλασέ του Σύρρου Π. και 1-0.

8΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα από δεξιά και πλάγια, με τη μπάλα να προσκρούει στη μέσα πλευρά του κάθετου δοκαριού και να απομακρύνεται.

15΄σέντρα από δεξιά για τον Άρη, κεφαλιά του Λύρου ελάχιστα άουτ.

20΄λαθος γύρισμα της άμυνας του Άρη, πλασέ του Σύρρου Π. με τον Κούρτη να αποκρούει και να μαζεύει με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα.

30΄ωραιο γύρισμα στην περιοχή για τη Δόξα, σουτ του Σύρρου Π. σε κόρνερ ο Κούρτης.

38΄ένα δυο ανάμεσα σε Σύρρο Π. και Σύρρο Β. από θέση τετ τα τετ ο τελευταίος θα νικηθεί από τον Κούρτη.

48΄σουτ του Ζέρβα θα μπλοκάρει ο Φλάκας.

50΄μπαλιά Ζέρβα στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, πλασέ του Μπαστάνη ελάχιστα άουτ.

58΄μικρη διακοπή στο παιχνίδι λόγω αντεγκλήσεων στις κερκίδες, με αφορμή ένα δυνατό φάουλ σε βάρος παίκτη του Άρη. Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων θα είναι καταλυτική.

69΄σουτ του Λύρου για τον Άρη, θα αποκρούσει ο Φλάκας.

71΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα του Μπαστάνη στην περιοχή και σουτ πάνω στην κίνηση του Αργυρόπουλου με τον Άρη να ισοφαρίζει σε 1-1.

93΄εκτελεση κόρνερ για τον Άρη με τον Λύρο, κεφαλιά του Κοντοπάνου άουτ.

94΄εκτελεση κόρνερ για τη Δόξα με τον Καρέτσο, κεφαλιά του Μοναστήρα άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζανής, Κακατσίδης και Κουτρουμάνος.

ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Θόδωρος Μπότας) Φλάκας (74΄Σοφιανός), Αγγέλης, Δερβίσης, Μοναστήρας, Τσίντζος, Μπότας, Καρέτσος, Συρροκώστας, Σύρρος Β. (90΄Αμπλιανίτης), Φράγκος, Σύρρος Π.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Χρήστος Κυριάκης) Κούρτης, Φιλιμέγκας (46΄Μπαστάνης), Ψαθάς, Βλαχάκης, Κοντοπάνος, Σαρδελής, Αργυρόπουλος, Φούντας, Γκετζέπης (46΄Φιλόπουλος), Ζέρβας, Λύρος.