Το πρόγραμμα των αγώνων play-offs της Γ' κατηγορίας 2018-2019

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνεται το πρόγραμμα των αγώνων play-offs, όπως αυτό βγήκε μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και των δύο ομίλων του πρωταθλήματος Γ κατηγορίας και όπως προβλέπεται από το άρθρο 25 της προκήρυξης πρωταθλημάτων της Ενώσεώς μας, περιόδου 2018-2019 καθώς και τον μέχρι στιγμής βαθμολογικό πίνακα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ PLAY-OFFS Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ – ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ – ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ – ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ – ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. τόσο στους αγώνες play-offs όσο και στους αγώνες της κανονικής περιόδου.

Το πρώτο σωματείο της βαθμολογίας θα ανέλθει στην Β’ κατηγορία.

Στην περίπτωση που από την Γ’ εθνική δεν υποβιβαστεί το σωματείο μας, τότε στην Β’ κατηγορία θα ανέλθει και το σωματείο που θα καταλάβει την 2η θέση στους αγώνες play-offs, σύμφωνα πάντα με το άρθρο 25 της προκήρυξης.

Οι αγώνες αυτοί θα διεξάγονται την ίδια ημέρα και ώρα και θα αρχίσουν το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 16-17/3/2019 και για τα αποτελέσματα και την βαθμολογία, θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της Ενώσεως στην ενότητα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ – Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΑΓΩΝΕΣ PLAY-OFFS.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr