Πήρε Μιχαλόπουλο και Καλύβα ο Α.Ο Γαλατάς


Ο Α.Ο Γαλατας "Μιλτιαδης Μαλακασης" προχώρησε στην ανακοίνωση δύο μεταγραφών στην προσπάθειά του για ενίσχυση του ρόστερ ενόψει του 2ου γύρου της Γ΄Κατηγορίας.

Σε διπλή  μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Γαλατά αφου στο ρόστερ του συλλόγου θα ανήκουν οι Γιάννης Μιχαλόπουλος και  ο Παύλος Καλύβας.

Ο πρώτος έπαιζε για  τρία  περίπου χρόνια  στην ομάδα του Γ.Ο.Μεσολογγίου, ο δεύτερος αγωνιζόταν στον Αστέρα Μεσολογγίου.

Ο προπονητής της ομάδας του Γαλατά Βασίλης Γιαννής επιθυμούσε να ολοκληρωθεί  η μεταγραφή του Γιάννη Μιχαλόπουλου , που θα ενισχύσει με αυτή την κίνηση τον χώρο του κέντρου με έναν παίκτη που διακρίνεται τόσο στα ανασταλτικά όσο και στα δημιουργικά του καθήκοντα.

Ο  21χρονος Παύλος Καλύβας αγωνίζεται ακραίος επιθετικός, και παρ΄ότι βρέθηκε στο στόχαστρο  και άλλων ομάδων αυτός επέλεξε να υπογράψει στην ομάδα του Γαλατά.

Ο προπονητής σε συνεργασία με τον πρόεδρο Τσορτό Γιώργο εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

mesologgisport.blogspot.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr