Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Όμηρο Νεοχωρίου

Στην οκτάδα του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ προκρίθηκε ο Όμηρος κερδίζοντας με 2 - 0 στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου τον Αστέρα Καμαρούλας.

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου παρατάχθηκε με αλλαγές και με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο "σφράγισε" την πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν και αυτοί αλλαγές στην ενδεκάδα, έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να βάλουν δύσκολα στον Όμηρο στο 18ο λεπτό. Ο Ζαμπάρας γύρισε στον Κορέτση που πάσαρε στο Λαΐνα και αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Κούντρα να διώχνει.

Ο Όμηρος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 23΄ με εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κούσης πάσαρε στο Σεραφίγγο που με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0 - 2.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ σε δύο ευκαιρίες με το Σεραφίγγο και μία με τον Κούση, όμως το σκορ δεν άλλαξε στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, όμως ο Όμηρος είχε μεγάλη ευκαιρία με πλασέ του Γκάτση στο δοκάρι στο 75΄ και στα τελευταία λεπτά ο νεαρός Ρόμπολας, που είχε περάσει αλλαγή, με μακρινό σουτ προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Μορβάν απέκρουσε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Μορβάν, Αριστόπουλος, Πίτλιγγερ, Τσακανίκας, Παναγιωτόπουλος, Γρηγορόπουλος (77΄ Πλαστήρας), Τρομπούκης, Τηλιγάδας, Κορέτσης (57΄ Κουκουγιάννης), Λαΐνας (64΄ Δράκος Μ.), Ζαμπάρας (55΄ Κατσιώρης).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Καραπίτσος): Κούντρας, Τσάμης, Ματσίγκας, Θεοδωρίδης (66΄ Μανθόπουλος), Βαλτογιάννης, Καντάνης, Καβαλιέρης (46΄ Γκάτσης), Νούλας, Σεραφίγγος (79΄ Ρόμπολας), Κούσης (74΄ Φράγκος Α.), Βασιλάρης.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr