Πρόκριση για τον Απόλλων Δοκιμίου στο Κύπελλο

 

Την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Απόλλων Δοκιμίου, που κέρδισε στο "Λεωνίδας Ζαχαράκης" τον ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων με σκορ 5 - 0. Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου είχε καλή απόδοση απέναντι σε έναν αντίπαλο που στάθηκε καλά, έκανε φάσεις και μπορούσε να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 4ο λεπτό με σουτ του Φίλου. Εννέα λεπτά αργότερα ο Πεσλής με πλασέ μετά από πάσα του Καραχάλιου άνοιξε το σκορ. Στο 22΄ ο Απόλλων ισοφάρισε τα δοκάρια σε εκτέλεση φάουλ του Αποστόλη Κορομηλά και στο 31΄ ο Μάρκος Παπανίκος έκανε πλασέ από καλή θέση, με το Δαράβαλη να διώχνει.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και είχαν μια καλή στιγμή με τον Πεσλή. Στο 56΄ ο Δαράβαλης έδιωξε το σουτ του Φίλου και στο επόμενο λεπτό ο Κοτρότσος με πλασέ έκανε το 2 - 0. Στο 68΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Κώστα Καβαλλάρη να στέλνει τη μπάλα άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Πεσλής με σουτ έκανε το 3 - 0. Η συνέχεια ανήκε στον Απόλλωνα που πέτυχε δύο ακόμα τέρματα με τον Αλομπισάτ στο 73΄ και τον Κουσκούνη στο 84΄.

Το φιλμ του αγώνα.

4΄ Σουτ του Φίλου έξω από την περιοχή ο Δαράβαλης βρήκε τη μπάλα, που χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και μάζεψε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.

13΄ Γκολ. Πάσα του Καραχάλιου στον Πεσλή που απέναντι από το Φωλιά έκανε το πλασέ για το 1 - 0.

19΄ Σουτ του Ζαχαρία Παπανίκου ο Δαράβαλης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

22΄ Εκτέλεση φάουλ του Αποστόλη Κορομηλά η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκών και πέρασε άουτ.

29΄ Κόρνερ του Φίλου από δεξιά κεφαλιά του Παππά απέκρουσε ο Δαράβαλης.

31΄ Πάσα του Ζαχαρία Παπανίκου στο Μάρκο Παπανίκο που έκανε το πλασέ και έδιωξε ο Δαράβαλης.

43΄ Πάσα του Φώτη Κορομηλά στον Κοτρότσο που προσπάθησε να "κρεμάσει" με πλασέ το Φωλιά, αλλά μάζεψε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

45΄ Πάσα του Αποστόλη Κορομηλά στον Πεσλή που έκανε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει.

48΄ Σέντρα του Κοντοπάνου από δεξιά κεφαλιά του Πεσλή η μπάλα πέρασε άουτ.

56΄ Σουτ του Φίλου από αριστερά έδιωξε ο Δαράβαλης.

57΄ Γκολ. Πάσα του Γιαννακόπουλου στον Κοτρότσο που έκανε το πλασέ και παρά την προσπάθεια του Φωλιά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2 - 0.

59΄ Σέντρα του Κοντοπάνου από δεξιά κεφαλιά του Αθανασίου η μπάλα έφυγε άουτ.

62΄ Σέντρα του Κοντοπάνου από δεξιά ο Πεσλής κατέβασε τη μπάλα και σούταρε λίγο πάνω από το δοκάρι.

67΄ Ο Μυλωνάς ανατρέπει το Ζαχαρία Παπανίκο και ο Γκιάφης καταλογίζει το πέναλτι.

68΄ Ο Κώστας Καβαλλάρης εκτελεί το πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

69΄ Γκολ. Σέντρα του Κοντοπάνου από δεξιά ο Πεσλής με σουτ κάνει το 3 - 0.

73΄ Γκολ. Σέντρα του Κοντοπάνου από δεξιά ο Αποστόλης Κορομηλάς "στρώνει" στον Αλομπισάτ που με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4 - 0.

84΄ Γκολ. Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά ο Φωλιάς έδιωξε και στην επαναφορά ο Κουσκούνης με κοντινό πλασέ έκανε το 5 - 0.

89΄ Εκτέλεση φάουλ του Χαρδαλιά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Δαράβαλης, Γιαννακόπουλος (77΄ Γεωργιάδης), Κορομηλάς Α., Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Καραχάλιος, Αθανασίου (61΄ Κουσκούνης), Κορομηλάς Φ., Πεσλής Λ. (77΄ Κοσμάς), Κοτρότσος (71΄ Αλομπισάτ), Κοντοπάνος (77΄ Ζαρκαδούλας).

ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΗΝΙΩΝ (Κώστας Χαρδαλιάς): Φωλιάς, Παπαχαραλάμπους (80΄ Φασιανός), Μπιστιντζάνος Χ., Καβαλλάρης Κ., Παππάς, Γιώτης, Παπανίκος Ζ., Χαρδαλιάς, Καβαλλάρης Ι. (79΄ Σκούτας), Φίλος, Παπανίκος Μ.

Πηγή: websports.gr