Πρόκριση στο κύπελλο για τον Όμηρο Νεοχωρίου

Photo by Σπύρος Κατής

Νίκη με σκορ 6-1 και πρόκριση για το Όμηρο Νεοχωρίου επί της Αναγέννησης Ρίγανης για την 1η φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας.

Η ομάδα του Χρήστος Ζαπάντη με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γκασούκα και Νικολογιάννη οι οποίοι σημείωσαν τα πέντε από τα έξι τέρματα για την ομάδα τους πήραν μια εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο πρώτο μέρος το σκορ θα ανοίξει στο 27΄ο Γκασούκας για τον Όμηρο με κεφαλιά 0-1, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 40΄με τον Χαραλάμπους Ε. σε 1-1 το οποίο θα είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος σε διάστημα επτά λεπτών ο Όμηρος θα καθαρίσει το παιχνίδι σημειώνοντας τρία τέρματα με τον Γκασούκα στο 51΄και το 55΄, και τον Νικολογιάννη στο 57΄κανοντας το 1-4.

Στο 67΄ο Νικολογιάννης θα κάνει το 1-5, και στο 75΄ο νεοεισελθόν Τόγιας θα διαμορφώσει το τελικό 1-6.

Πλέον η προσοχή της ομάδας του Νεοχωρίου στρέφεται στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγοριας το οποίο ξεκιναει το προσεχές Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου με τον Όμηρο να φιλοξενείτε στο Μεσολόγγι από την ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου για την 1η αγωνιστική.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ: (Γραμμένος) Παλαιοπάνος, Παππας (25΄Χαραλάμπους Ε.), Κουτρουμάνος Π., Σαμαράς Α. (78΄Ζωγας), Χαραλάμπους Γ., Σαπλαούρας, Γραμμένος, Νικολα, Τσιλιγιάννης, Σαμαράς Γ. (63΄Θεοδωρου), Κουτρουμάνος Δ.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Χρήστος Ζαπάντης) Καρατζογιάννης (60΄Τσώλης), Παπανικολάου, Παπαευθυμίου (73΄Γαλάνης), Ξάνθης, Τσιφοπανόπουλος, Πασπαλιάρης (63΄Τόγιας), Νικολογιάννης, Ρουπάκης, Γκασούκας, Ευθυμίου (73΄Καλογερόπουλος), Παπαδόπουλος.