Νίκη και πρόκριση στο κύπελλο επί του Άρη Αιτωλικού για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Νίκη και πρόκριση στο κύπελλο για τον Αστέρα Μεσολογγίου με 1-0 επί του Άρη Αιτωλικού το απόγευμα της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Πολύ ζέστη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού η οποία σίγουρα ήταν ανασταλτικός παράγοντας και για τις δυο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά έχοντας δυο καλές στιγμές στο 1΄και στο 5΄με τον Τάσο Φράγκο.

Οι γηπεδούχοι θα ισορροπήσουν το παιχνίδι και στο 12΄μετα από ανατροπή του Γαβρίνα στην περιοχή από τον Ζαβιτσάνο θα κερδίσουν πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γαβρίνας στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 31΄ο Αστέρας θα καταφέρει να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον νεαρό Λούζι μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ στη γωνία θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του, το οποίο δεν θα αλλάξει μέχρι την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας θα δώσει χώρο στον Άρη ο οποίος θα έχει την κατοχή της μπάλας πιέζοντας για την ισοφάριση.

Στο 57΄ο Άρης θα φτάσει κοντά στην ισοφάριση όταν μετά από άστοχη έξοδο του νεαρού Μάντη, ο Ρόμπολας θα πάρει την κεφαλιά με τον Γερατσιάν όμως να διώχνει πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Ένα λεπτό αργότερα ο Τρικαλινός με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με τον επιθετικό του Άρη στο 74΄να χάνει μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ που θα κάνει από το ύψος της μικρής περιοχής θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 82΄ο Άρης θα μείνει με δέκα παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα την οποία δεχτεί ο Γρηγόρης Διαμαντόπουλος για φάουλ πάνω στον Ρούσση λίγο πριν αυτός βγει μόνος του απέναντι από τον Γκασούκα.

Για να φτάσουμε στο 84΄όταν ο Γαβρίνας από πλάγια θέση και με εξουδετερωμένο και τον Γκασούκα θα κάνει το σουτ, με τη μπάλα να προσκρούει στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού και να απομακρύνεται, με τον Αστέρα να χάνει τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι.

Στα εναπομείναντα λεπτά εκτός από μια κεφαλιά του Κράνη η οποία θα καταλήξει στην αγκαλιά του Μάντη δεν θα έχουμε κάτι άλλο αξιόλογο, με την ομάδα του Μεσολογγίου να πανηγυρίζει την πρόκριση στην 2η φάση του θεσμού.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

1΄ωραια εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Τρικαλινό και Φράγκο Α. και σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή, θα πέσει και θα διώξει σε κόρνερ ο Μάντης.

5΄λαθος απομάκρυνση για τον Αστέρα, ο Φράγκος Α. θα βρεθεί μέσα στην περιοχή και θα κάνει το σουτ, με τον Παναγιωτόπουλο θα διώχνει πριν αυτή φτάσει στον Μάντη.

12΄πεναλτι για τον Αστέρα, με τον Γαβρίνα από δεξιά να κάνει την ατομική ενέργεια και να ανατρέπεται από τον Ζαβιτσάνο. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκασούκα.

31΄ΓΚΟΛ, ατομική ενέργεια και σουτ του Λούζι με την μπάλα παρά την προσπάθεια του Γκασούκα να καταλήγει στα δίχτυα με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ 1-0.

57΄αστοχη έξοδο του νεαρού Μάντη μετά από σέντρα στην περιοχή, κεφαλιά του Ρόμπολα με τον Γερατσιάν να διώχνει σωτήρια για την ομάδα του πάνω στη γραμμή του τέρματος.

58΄νεα σέντρα στην περιοχή για τον Άρη, γυριστό σουτ του Τρικαλινού άουτ.

74΄ένα ακόμα γέμισμα στην περιοχή για τους φιλοξενούμενους, σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής του Τρικαλινού με την μπάλα να περνάει άουτ. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

81΄σουτ του Φράγκου Α. θα μπλοκάρει σταθερά ο Μάντης.

82΄απευθειας κόκκινη για τον Γρηγόρη Διαμαντόπουλο του Άρη, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να ανατρέπει εκτός περιοχής τον Ρούσση ο οποίος θα έβγαινε μόνος του απέναντι στο Γκασούκα. Με δέκα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού οι νησιώτες.

83΄την εκτέλεση του φάουλ θα αναλάβει ο Μπαρμπαρούση που θα στείλει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

84΄τεραστια ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι ο Αστέρας, όταν ο Γαβρίνας από πλάγια θέση και ενώ θα έχει αποφύγει και τον Γκασούκα θα σουτάρει με τη μπάλα να προσκρούει στη ριζά του αριστερού κάθετου δοκαριού και να απομακρύνεται.

88΄φαση διαρκείας στην περιοχή του Αστέρα, κεφαλιά του Κράνη από το ύψος της μικρής περιοχής θα μπλοκάρει σταθερά ο Μάντης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Τσιλίκας, Μπάκας, και νοσηλεύτρια η κα Καπνίση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Μάντης, Σχώρης, Κουμπαρούλης, Παναγιωτόπουλος, Γερατσιάν, Γαντζούδης (73΄Μπαρμπαρούσης), Στάθης (60΄Ρούσσης), Μακρής, Γαβρίνας, Λούζι (55΄λ.τ Καλύβας), Μάκα (73΄Διαμαντόπουλος Χ.).

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Ανδρέας Μαργέλης) Γκασούκας, Καβαλιέρης, Ζαβιτσάνος (75΄Ζέρβας), Κάκκος, Βασιλείου, Φράγκος Λ., Ταμπακόπουλος (46΄Διαμαντόπουλος Γ.), Καρέτσος (52΄), Τρικαλινός (75΄Λύρος), Φράγκος Α., Ρόμπολας (65΄Κράνης).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr