Νίκη και πρόκριση στο κύπελλο για τον Νέο Αμφίλοχο

Κατηγορία: Κύπελλο

Νίκη - πρόκριση στο κύπελλο για τον Νέο Αμφίλοχο επικράτησε άνετα με 1-6 επί του Παναμβρακικόύ Μπούκας.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και οδήγησε τον Νέο Αμφίλοχο στην μεγάλη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με το ευρύ σκορ 1-6 επι του γειτονικού Παναμβρακικού.

Ο Νέος Αμφίλοχος καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν στο 42' το μοναδικό γκολ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου ο Καρδούτσος με κεφαλιά μείωσε το σκορ σε 1-2.

Ο Νέος Αμφίλοχος που έδειξε πανέτοιμος αγωνιστικά για την έναρξη του πρωταθλήματος έφτασε στην νίκη με ένα πολύ γρήγορο γκολ μόλις στο 2' 0-1 με πλασέ του Αγγέλη, στο 18' ο Τσόλκας με κεφαλιά έκανε το 0-2, στο 51' ο Στραβοδήμος με κεφαλιά έκανε το 1-3, στο 60' και πάλι ο Αγγέλης με πλασέ έκανε το 1-4, στο 70' ο Σιαφάκας με σουτ πλασέ εκανε 1- 5, Και το τελικό σκορ 1-6 διαμόρφωσε στο 86' ο Μπούρος με κοντινό πλασέ.

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Λ. Τραγουδάρας) Διγώνής, Αυγέρης Χ , Σαφάκας Στ., Αργύρης Γ., Μπεκατώρος, Πασιάς, Φλωράκης, Σαφάκας Κ, Τσεκούρας, Φλωράκης (60'Αργύρης Α), Καρδούτσος.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Θ. Παπαχρήστος) Ρόκκος, Αυγέρης (60'Σιαφάκας), Στέργιου, Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Ζοται, Στραβοδήμος, (60'Μπούρος), Τσόλκας (Νταλαπέρας),Κοκκώνης, Αγγέλης, Καμμένος (57'Γουρούνας).

Πηγή: facebook Νέος Αμφίλοχος