Κύπελλο: Πρόκριση στο φινάλε για Παναγρινιακό στο Νεοχώρι

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Παναγρινιακός, που κέρδισε με 2 - 0 στο Νεοχώρι τον Όμηρο.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου πήρε τη νίκη με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Όμηρος στάθηκε καλά απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στο 18΄ με το Γκασούκα και ο Παναγρινιακός στο 25΄ με το Φραγκούλη.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες, με τον Παναγρινιακό να παίρνει προβάδισμα στο 83΄ με πλασέ του Βασιλόγιαννη.

Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Αντωνόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0 - 2.

Το φιλμ του αγώνα.

10΄ Ο Καλοκαίρης κάνει προσπάθεια από αριστερά και πασάρει στον Ψηφή, που από καλή θέση σούταρει αδύναμα και μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

14΄ Διαγώνιο σουτ του Καλογερόπουλου απέκρουσε εύκολα ο Μπαλάφας.

18΄ Αντεπίθεση για τον Όμηρο με τον Καλογερόπουλο να κάνει την κάθετη πάσα στο Γκασούκα, που σε τετ α τετ πλασάρει, ο Μπαλάφας βρίσκει τη μπάλα που χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και την διώχνει σε κόρνερ ο Παναγιωτόπουλος.

25΄ Πάσα του Ντούλια στο Στέφανο Φραγκούλη που έκανε το κοντινό σουτ στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κούσης έπιασε νέο σουτ που κόντραρε στα σώματα.

34΄ Σέντρα του Ξάνθη ο Άγγελος Φραγκούλης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

57΄ Σουτ του Καλογερόπουλου από καλή θέση η μπάλα έφυγε άουτ.

83΄ Γκολ. Κούσης, Νούλας και Βασιλόγιαννης συνδυάζονται και ο τελευταίος με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 - 1.

90΄ Γκολ. Βολέ του Μπαλάφα ο Ξάνθης δε διώχνει και ο Αντωνόπουλος με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0 - 2.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Δουλιώτης, Παπανικολάου, Παπαευθυμίου, Ξάνθης, Μπαλαμπάνης, Νικολογιάννης, Καλογερόπουλος (86΄ Βαλτογιάννης), Τσιφοπανόπουλος, Γκασούκας, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος (73΄ Γούργαρης).

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Μπαλάφας, Νούλας Σ., Καλοκαίρης, Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας, Ντούλιας (46΄ Βασιλόγιαννης), Ψηφής (66΄ Γκόλιας), Φραγκούλης Σ., Βασιλάρης, Κούσης (88΄ Αντωνόπουλος).

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr