Βασίλης Ξανθόπουλος: «Ξεκάθαρο φαβορί τα Τρίκαλα»

Ο τεχνικός του Παναγρινιακού Βασίλης Ξανθόπουλος, είναι ιδιαίτερα γνώριμος στο φίλαθλο κοινό των Τρικάλων καθώς τη σεζόν 2011-12 κάθισε για ένα μικρό διάστημα στον πάγκο του Α.Σ Τρίκαλα 2011.

Πλέον, ως προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, την ερχόμενη Κυριακή θα τεθεί αντίπαλος με τον Α.Ο Τρίκαλα για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, σε ένα ματς που αν μη τι άλλο αποτελεί σημαντική πρόκληση για τον ίδιο και τους παίκτες του.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μιλάει στο Trikalascore, για την Κυριακάτικη αναμέτρηση αναφέροντας τα εξής:

«Οπωσδήποτε για μένα είναι μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που θα αντιμετωπίσω την ομάδα των Τρικάλων , την ομάδα μιας πόλης που έχω πολλούς φίλους και καλές αναμνήσεις.

Για εμάς είναι ιστορική ημέρα που θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα σαν τα Τρίκαλα.

Ξεκάθαρο φαβορί είναι η ομάδα των Τρικάλων. Το ενδιαφέρον το δικό μας στρέφεται κυρίως μας στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε στόχο το κύπελλο».

Δε γνωρίζω αρκετά πράγματα για τον Α.Ο Τρίκαλα. Δεν ασχοληθήκαμε, καθώς δεν περιμέναμε ότι θα φτάσουμε έως εδώ στο θεσμό του κυπέλλου. Θα κοιτάξουμε να συλλέξουμε πληροφορίες τις επόμενες ημέρες.

Μιλάμε πάντως για μία ομάδα SL2, με άλλο ρόστερ, άλλο μπάτζετ. Οι δυνατότητες διαφορετικές, σε σχέση με τη δική μας ομάδα.

Εμείς στο παιχνίδι αυτό θα ψάξουμε μία καλή παρουσία σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να μη δείξουμε ότι υπολογίζουμε τόσο πολύ τον αντίπαλο και ότι τον φοβόμαστε.

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Παναιτωλικού, ένα φανταστικό γήπεδο. Στο δικό μας γήπεδο πλαστικό, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν έχουμε ήττα στο γήπεδο αυτό από πέρυσι. Οι ποδοσφαιριστές μου δεν έχουν συνηθίζει να αγωνίζονται σε γήπεδο με πραγματικό χορτάρι».

Πηγή: trikalascore.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr